Paris aude Splash!

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 12.08.2006
Splash este denumirea noului concept dezvoltat de Suzuki care va fi prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto din capitala Frantei.

Japonezii de la Suzuki vor prezenta la Salon de l’Automobile din Paris un nou concept, bazat pe platforma lui Swift. Acesta se va numi Splash si va acompania, la standul constructroului japonez, o alta premiera, de aceasta data europeana, Suzuki Swift Sport, despre care am vorbit zilele trecute.

Noul concept, la adresa caruia japonezii nu au publicat foarte multe date, se va pozitiona in gama in clasa mini-mononovolumelor break, unde pana acum face legea Honda Jazz.

Se stie doar ca prototipul de la Paris va dispune de o cutie automata cu patru rapoarte si de un nou propulsor (4 cilindri, 16 supape, 1.2 litri) pe care il vom gasi, in cazul in care conceptul nu va aparea foarte repede pe piata ca model de serie, pe modelele de clasa mica ale celor de la Suzuki.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru