Pariul Chrysler: 20 de noi modele noi pana in 2009!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 16.05.2007
Chrysler pregateste 20 de lansari noi si 13 facelift-uri pana la sfarsitul lui 2009. Alte sapte modele vor disparea.

Dupa ce Grupul Cerberus a achizitionat Chrysler printr-o actiune de cumparare care a facut inconjurul lumii intregi saptamana trecuta, viitorul suna bine pentru marca americana. Astfel, injectiile de capital pe care noii investitori le vor face in capacitatile de productie si in infrastructura Chrysler vor determina aparitia a nu mai putin de 20 de modele pana la finalul anului viitor.

Purtatorul de cuvant al americanilor, Rick Deneau, afirma intr-un interviu acordat publicatiei Autoweek ca proaspat-cumparata marca Chrysler si-a planificat taierea unor costuri inutile prin renuntarea la sapte modele cu vanzari slabe si reducerea platformelor de productie de la 12 la 7. Multe dintre aceste modele sunt insa produse si distribuite exclusiv in Statele Unite.

Pe de alta parte insa, noii proprietari au de gand sa lanseze 20 de noi modele si 13 facelift-uri majore pana la sfarsitul anului 2009. Un adevarat record, de aproape doua lansari/facelift-uri pe luna.

Printre noutati se vor numara modelele Challenger, Chrysler Minivan (a cincea generatie), doua Crossovere bazate pe Sebring si pe Avenger si pick-upul Ram.

Se prefigureaza, de asemenea, o lansare in productia de serie a conceptelor Chrysler Imperial si Dodge Demon.

Una dintre cele mai importante noutati va fi insa o masina de oras construita in China sub licenta Chrysler care se va bate pe aceeasi piata cu Mini. Acesta va fi primul dintr-o serie de modele produse de marca americana in statul asiatic.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru