Pasionatii Alfa Romeo s-au intalnit pe Transfagarasan

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 09.11.2009
Membrii Club Alfa Romeo Romania s-au intalnit pe Transfagarasan pentru a doua oara in acest an. Peste 20 de membri au atacat Transfagarasanul, in ciuda faptului ca traseul era inchis.

Posesorii si pasionatii de Alfa Romeo au organizat cea de-a doua intalnire din acest an pe Transfagarasan. In ciuda faptului ca drumul pana la Balea Lac era inchis, alfistii au inceput urcarea bazandu-se pe faptul ca autoritatile curatasera drumul cu o zi inainte. Pentru unii dintre ei, provocarea era si mai mare deoarece masinile lor erau incaltate cu anvelope de vara. Din fericire pentru acestia, urcarea si coborarea coloanei de Alfa Romeo pe Transfagarasan s-a desfasurat fara incidente.

Aceasta intalnire a fost cea de-a doua intalnire a Club Alfa Romeo in Romania din acest an, iar participantii au pregatit deja intalnirea nationala din 2010. Spre deosebire de clubul Audi, pasionatii de la Alfa Romeo din Romania nu s-au reunit cu omologii lor din alte tari, preferand sa se bucure singuri de soselele patriei.

La fel ca oricare alti pasionati de automobile, membrii Club Alfa Romeo au vorbit pana dimineata despre motoare, transmisii si suspensii, precum si de alte componente ale bijuteriilor pe patru roti pe care le conduc.

Intalnirea oficiala a Club Alfa Romeo Romania din 2010 va avea loc in luna mai, la fel cum a avut loc si in acest an.

Via | AlfaClubRomania


Comentarii (26)

  • Alex Radoi
    Fiind vorba de Alfa Romeo, banuiesc ca dupa un drum precum Transfagarasanul, s-au intors pe jos acasa. :)))
    15 43
  • schumi
    Bravo lor!!!
    @Alex Radoi
    Nu-ti mai baga unghia-n gat.
    25 8
  • astept clipa in care o sa scrieti despre intalnirile :bmw, vw, renault etc! tot timpul am avut impresia ca sunteti partizani ;) bafta
    5 17
  • mircea
    @yoyo
    O sa scriem cu placere despre oricine atat timp cat reprezentantii forumurilor respective ne vor pune la dispozitie imagini si informatii de la intalnirile lor.

    Numai bine.
    22 0
  • thenuts
    Bravo lor o comunitate unita
    23 2
  • BRAVO
    BRAVO BAIETI (si fete)!
    SUPERBE POZELE.
    23 1
  • frumos
    Niste peisaje foarte frumoase.........ca masinile alfa de alt fel
    20 2
  • Alex Radoi
    Nu zice nimeni ca nu sunt frumoase, mie mi se par superbe ca design, dar ar fi bine samai si functioneze din cand in cand.

    Bai, da' chiar nu mai are nimeni simtul umorului pe aici?

    @shumi: De ce mi-as baga unghia in gat? Ca n-am Alfa Romeo?
    Ce mentalitate poti avea... Gooood!

    @yoyo: NORMAL CA SUNT PARTIZANI. CREZI CA GRANDE PUNTO ALA CARE SE DA PREMIU LA CONCURS L-A CUMPARAT AUTOMARKETUL LA PRET DE LISTA??? :)))
    6 19
  • Eram pe langa cascada Balea pe cand se intampla evenimentul asta si mergeam inspre cabana cu masina, cand au trecut niste dementi cu Alfa Romeo pe langa mine. Am lasat-o mai moale si i-am lasat sa treaca pentru ca-i vedeam ca se joaca NFS pe sosea.. Asa inconstienti nu am mai vazut..
    11 14
  • schumi
    @Alex Radoi
    Daca nu ti-ai baga unghia-n cat pur si simplu te-ai abtine de la a comenta rautacios la o marca pe care tu nu o agreezi. Eu asa fac ;-). Daca nu va place nu mai comentati aiurea, incercad sa denigrati o marca venerata de unii pasionati de "jucaria" care se numeste automobil.
    11 1
  • great!
    Nu te mai chinui Schumi....alex radoi este un roman 100% veritabil!N-ai ce sa faci ca astia sunt o gramada, indiferent de ce masina ai mai buna decat ei..casa mai mare decat ei....e clar ca e de cacao!!! Mentalitate indoctrinata din frageda pruncie!In loc sa admiri ca niste oameni fac ceva misto si reprezinta o marca ca oricare marca de automobile...el vede doar romanisme :)!Bravo alex! Inca o data imi demonstrezi si tu ca si multi alti ca tara asta e cool si nu voi pleca din ea!
    Bravo alfa romeo club ca stie sa isi faca publicitate trimitand la site-urile de specialitate.....!Bravo automarket ca sustineti asa ceva!
    24 1
  • valentin
    ALFA CLUB
    Bravo BAIETI, un peisaj de vis cu masini de vis , toata stima si tot respectul din partea unui posesor de Opel si viitor posesor de Alfa Romeo ,sper cat mai curand ! Bravo !!
    16 0
  • Poze superbeeeeee!!!
    Bai frate!!!
    Superbe sunt pozele!!!
    Beton tzara avem!!!
    Bravooooooooooooooooo!!!
    15 0
  • :(
    Fost posesor de alfa romeo 156....nu-mi mai iau masina italiana cat oi trai.....numai probleme de tot felulul...inafara de sunet un kitch
    7 18
  • bravo
    Cinste voua!peisaje superbe,masinile la fel!Cateodata nu-mi pare rau ca traiesc in Romania!
    14 0
  • fantastic!
    e minunat sa vezi atata pasiune stransa in jurul unei marci de automobile!
    15 0
  • Alex Radoi
    @vlad:
    Dupa cum am spus si in mesajul anterior, chiar eu am spus ca era doar o gluma rautacioasa, dar probabil nu esti capabil din punct de vedere inteloctual sa intelegi asta, fiindca stii cum se spune, ca "simtul umorului este apanajul oamenilor inteligenti".

    Ma astept sa ma corectezi spunandu-mi ca se scrie corect "ambreiaj", si nu "apanaj"...:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    Hai pa!
    6 9
  • Alfa Romeo
    Onore alla Alfa!
    11 1
  • Cristi84
    Posesor Alfa
    Va salut pe toti. Ma bucur sa vad atatea pareri negative despre AlfaRomeo. Stiti de ce? Pentru ca ma bucur cand vad numai TDI-uri pe drumuri. Ma bucur ca am o masina pe care am lasat-o pe Trans si am venit pe jos de acolo ( @Alex ) si sper sa ruginim impreuna.
    Bafta si drumuri uscate!
    22 0
  • exitus
    ;)
    putini,da frumosi;)
    6 1
  • Il cuore ha sempre ragione
    Superbbbb. Felicitari baietilor din club. Nu inteleg de unde chestia asta cu alfa si fiabilitatea. De 3 ani conduc alfa si nu am avut probleme,,,,,in sensul nu am avut probleme DELOC .
    @Calin nu cred ce-ai scris, din simplu fapt ca la intalniri de genul asta exista reguli, nu mergi de capul tau.
    12 1
  • eviltmy
    bravo alfa club pentru al doilea trans din anul acesta
    Mai baieti...pe cand Alfa construia masini ce rupeau tot,voi nici macar nu existati.Multi dintre voi.Comentati aiurea referitor la fiabilitatea unei alfe dar nu ati avut niciodata asa ceva.
    Bine ca-s mai fiabili ursii vostri mah.Ramaneti la bmw-urile si vw voastre si punct.Dar macar din bun simt,atata timp cat nu stiti sigur un lucru,nu mai comentati.

    Ontopic:felicitari alfaclub pt eveniment.Din partea unui membru AlfaAmore.:)
    9 0
  • Alfa posesor
    Intalnirile VW, mercedes,opel, bmw se fac in bucuresti la fiecare intersectie.........asta e romanul......nu-i place stilul neamtului(serios) dar vrea ce are el.......cam ciudat, nu credeti? si mai are si tupeu sa comenteze....
    Bafta.sa auzim de bine
    8 1
  • bmwfan
    toti baietii
    toţi marcafleţii îşi dau cu părerea...auzi, îi place designul. Băi puţuloi, de trenul de rulare, de transmisie, de motorizările Alfa Romeo ai auzit? Nu, fiindcă tu şi toţi prietenii tăi o ardeţi pe tedeiuri şi nu vedeţi nimci altceva. Vorbesc toţi puştii care au auzit la bunicu' care a adus o Alfa careia i-a pus faruri de Dacie şi apoi s-a plâns că nu-i mergea faza lungă...vai de capul vostru de trăienei.
    8 1
  • eviltmy
    re
    O singura chestie vreau sa mai completez si sper acum sa citeasca toti "cunoscatorii" astia.
    Se zice ca fiecare decenui,are cate un Hypercar.
    2000-2010:Bugatti Veyron
    1990-2000:McLaren F1
    1980-1990:Lambo Diablo
    Si acum,ei bine dragi beemeri aflati ca a existat o anume Alfa Romeo 33 STRADALE.Si in momentul de fata e considerata o minune a tehnicii.

    PS:teme de casa:cautati si o sa vedeti cum si de unde a plecat Ferrari ;)
    7 1
  • posesor alfa(amore)
    Cum ziceam BurningFlame , ma bucur sa vad asa pasiune in jurul unei marci de masini. Foarte fumoase imagini , la cat mai multe !
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru