Performanta a la Mercedes: CL65 AMG

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 26.03.2007
Mercedes a pregatit pentru Salonul de la Amsterdam CL65 AMG coupe, capabil sa dezvolte 612 cai si 1000 Nm.

Mercedes-Benz va dezvalui saptamana aceasta, la Salonul AutoRAI din Amsterdam, versiunea CL65 AMG coupe. Propulsat de un motor V12 de 6.0 litri care dezvolta 612 cai putere si un cuplu motor de 1000 Nm, noul model CL va putea chiar sa depaseasca cateva modele de performanta M, ale rivalului BMW.

Coupe-ul accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 4.5 secunde si atinge o viteza maxima de 300 km/h. Nu se stie inca daca pe masina va fi montat un limitator pentru 250 km/h. In afara de motorul performant, inginerii de la AMG au echipat modelul si cu un pachet aerodinamic si cu noi suspensii.

Vanzarile coupe-ului CL65 vor incepe in Europa inca de luna viitoare, pretul fiind fixat la 301.500 euro.

Comentarii (5)

  • ba ne lasi cu balbele alea de mai sus
    Auzi la el cica 'noul model CL va putea chiar sa depaseasca cateva modele de performanta M, ale rivalului BMW'. ce tare unde ai mai auzit tampenia asta, pai ne scriitorule toate modelele de la bmw si mai ale m-urile ajung pana la 300 de km/h si daca te intereseaza M1 ajunge in 4,5 sec la suta asa ca nu mai scrie vrajeli, pana si 530-ul meu ajunge la 285 simplu si fara modificari,ma gandesc la cat ajunge dupa ce ii pun inca 80-90 de cp in plus,sigur depaseste 300 poate nu are demarajul in 4,5 dar 5,1 tot scot cu el, sa stam in banca noastra astia cu BMW ca sa nu ii facem de ras pe astia cu mertzuri.
    0 0
  • TOT EU CA SUNT SUPARAT TARE
    REVENIND LA CELE SCRISE MAI SUS VREAU SA AMINTESCCA AU ACOS DE MULT UN M5 CU 800 SI CEVA DE CAI CARE AJUNGE LA VITEZA DE 390 DE KM/H ASA CA DE LA 300 PANA LA 390 MERTZUL MAI ARE DE INGHITIT FUM DE LA BMW.
    0 0
  • un golan
    PFIUU !!
    Vaaii, dar ce sariti in asa in sus!... nu mai fiti asa americani, toaata ziua cai si iar cai...uitati-va si la cuplu... in sfarsit, are si mercedes talentele lui. oi fi si carcotas, dar chiar la orice, asa, gratuit? vreau sa zic ca e f tare AMG-ul de mai sus si stiu multi care l-ar prefera chiar daca prietenii lor cu M6 i-ar depasi intr-una...
    0 0
  • AndreiRN
    MBZ vs BMW
    Adevarat ca BMW are mai mult cuplu, cp, si compresie dar la fel de adevarat este ca au mult mai putine zile de trait. Multe BMW-uri dupa 10 ani ajung la reciclare iar MBZ-uri inca mai circula frumos dupa 20 de ani de folosinta.
    BMW sacrifica fiabilitatea pt performanta dar cei tineri sau mai putin cunoscatori se arunca dupa performanta de moment sau moda locala.
    0 0
  • Bmw e rigid lipsit de lux
    CL nu poate concura cu M6!Nu au deja un model care sa conureze cu CL!M6 vs SL!CL vs Bentley Continental GT!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru