Personalizare completa pentru Aston Martin DB9 Volante

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 13.11.2009
Tunerii de la Wheelsandmore au pregatit un pachet de modificari pentru supercarul Aston Martin DB9 Volante. Kitul include o serie de modificari estetice dar si un aport de 66 cai putere.

Majoritatea firmelor de tuning propun pachete pentru modele populare, care au o priza mare la public, foarte putini alegand sa personalizeze modele exotice. De obicei aceasta sarcina pica in sarcina caselor cu experienta, specializate in astfel de modificari, cum sunt cei de la Mansory.

Wheelsandmore si-a luat insa inima in dinti si a pus la punct mai multe accesorii pentru un model pretentios, excentric si foarte apreciat de pasionatii auto: Aston Martin DB9 Volante. Kitul este unul complet, incluzand atat modificari estetice cat si modificari mecanice.

Exteriorul a fost personalizat cu ajutorul unor extensii pentru spoilerele fata si spate, praguri laterale si un eleron inglobat in usa portbagajului. Nu puteau lipsi jantele de 20 de inch, Kahn RS-V din aliaj, care gazduiesc pneuri Dunlop Sport Maxx cu dimensiuni de 255/35 pe fata si 285/30 pe spate.

Sub capota Wheelsandmore a recalibrat sistemul ECU al motorului V12 de 6.0 litri si a instalat o noua evacuare din inox, reusind astfel sa creasca resursele supercarului de la 470 de cai si 600 de Nm la 536 de cai putere si 650 de Nm.

Aportul de putere este insotit de o suspensie complet noua, marca H&R, cu caracter sportiv, care coboara garda la sol cu 25 de mm.

via | CarScoop

Comentarii (1)

  • Oau
    O masina superba.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru