Personalizeaza-ti MINI-ul!

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 23.02.2007
Pentru cei care vor ca MINI-ul lor sa arate altfel, exista acum ocazia de a-si personaliza acoperisul acestuia cu un design pe care il pot crea sau alege chiar ei.

MINI a lansat o propunere inedita pentru toti detinatorii mini-modelelor care vor sa-si personalizeze masina. Pe site-ul www.mini.com este disponibila o sectiune denumita "Mini Roof Designer" cu ajutorul careia este posibila personalizarea acoperisului. Pentru a beneficia de aceasta oferta, decoratiunea aleasa sau creata cu ajutorul unei sectiuni a site-ului, trebuie trimisa catre un concesionar Mini.

Pagina de internet pune la dispozitie o sectiune denumita "Galerie" unde vizitatorii pot sa vada creatiile unor clienti MINI care si-au personalizat deja automobilul si care au acceptat sa le posteze ca inspiratie pentru public. Desi au fost publicate, creatiile lor nu pot fi reproduse pe acoperisul vreunui alt MINI.

In sectiunea "Editor" dupa alegerea background-ului, imaginatia este lasata sa aleaga cel mai exclusivist design al acoperisului. Pentru cei mai putin inspirati MINI ofera si design-uri gata facute. Accesarea acestor sectiuni nu este posibila decat dupa inscriere.

Daca toate decurg conform planului in doua saptamani doritorii primesc acasa un pachet in care vor gasi o schita a designului ales de ei si o fisa de garantie.

O astfel de decoratiune va costa 450 de euro.

Comentarii (1)

  • Mdea
    Imi plac mini foarte mult, sexy, sprtive, trendy, bijuterie pe roti ce mai, dar cred ca un Kaky cu acoperisul alb si panorama ar da mult mai bine, sa nu uitam de proiectoare,:)

    Mr. Austin....felicitarile mele...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru