Peugeot 107 in varianta sport

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 13.11.2006
Versiunea pe care o aveti in imagine se numeste 107 Street Racing Cool si tocmai a fost lansata de Peugeot in Germania.

Peugeot a lansat doua versiuni sport ale lui 107: Street Racing si Street Racing Cool. Desi sunt disponibile deocamdata exclusiv in Germania, acestea vor intra in curand si pe celelalte piete europene.

Deosebirile exterioare fata de versiunile “cuminti” ale lui 107 sunt multiple. In primul rand, iese in evidenta nuanta negru metalizat pentru caroserie si cele doua benzi rosii centrale care se intind pe toata lungimea modelului. Oglinzile laterale au culoarea rosie, jantele au dimensiunea de 15 inch iar tevile duble de esapament sunt pozitionate central, imitand imaginea sportivelor cu pedigree.

La interior nu vorbim de diferente majore fata de versiunile de serie. Astfel, singurele indicii referitoare la faptul ca avem de-a face cu variante sport sunt volanul imbracat in piele si manerul schimbatorului de viteze si marginea tunelelor de aer care au culoarea rosie. In plus, 107 Street Racing Cool dispune in serie de sistem audio cu cititor MP3.

Din pacate, motorul propus de Peugeot nu prezinta diferente fata de cele de serie.

Astfel, Street racing si Street Racing Cool dispun de propulsorul de 1000 cmc cu 12 valve de 68 CP.

Preturile in Germania ajung la 11.150 de euro si 12.250 de euro (pentru versiunea Cool).

Comentarii (1)

  • BarManu
    vrajeala
    Pe asta nu o mai cred, pot ce ati descris aici este un 107 putin tuningat exterior ... vrajala fratilor ... am si eu 107 ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru