Peugeot 207 CC: imagini oficiale

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 16.02.2007
Peugeot a lansat pozele oficiale ale noului 207 CC. Coupe-cabrioletul vine sa ofere un model sportiv iubitorilor lui 207.

207 CC continua seria cultului coupe cabriolet a gamei Peugeot. Constructorul francez a publicat imaginile oficiale ale unui automobil care intruneste calitatile unui adevarat cabriolet prin sportivitate si al unui adevarat coupe prin dinamism si confort.

Arhitectura 2+2 adoptata de 207 CC este rezultatul unei decizii de a face din acest model unul de performanta. Acoperisul este retractabil, complet automat si se ascunde sub portbagaj. Lungimea masinii este foarte apropiata de cea a lui 207 hatchback, adica 4.037 metri, pasagerii din spate bucurandu-se din plin de mult mai mult spatiu. Aspectul de coupe este accentuat de inaltimea redusa a masinii, doar 1.397 m.

In ceea ce priveste siguranta, acoperisul este intarit de doi stalpi retractabili posteriori care sa protejeze pasagerii in cazul unei rostogoliri. Capacitatea portbagajului oscileaza: 449 litri in varianta coupe si 187 litri atunci cand acoperisul este retras.

Aspectul frontal al cabrioletului este preluat de la varianta hatchback, designul pastrand acelasi dinamism si structura musculara.

Linia aerodinamica este pastrata si atunci cand acoperisul este tras. Jantele din aluminiu de 16 si 17 inch completeaza look-ul sportiv.

207 CC va fi echipat cu doua motorizari pe benzina si una diesel. Motorul de 1.6 litri 16 valve pe benzina, care dezvolta 180 de cai putere, va fi disponibil impreuna cu o transmisie manuala in 5 trepte si cu una automata in 4 trepte cu sistem Tipronic de la Porsche. Va exista si o versiune de 150 de cai putere oferiti de un motor 1.6 litri 16 valve THP. Motorizarea diesel, 1.6 16 valve HDi va oferi si ea o putere de 110 cai.

Habitaclul lui 207 inspira acelasi dinamism datorita finisajelor gri si a insertiilor de metal, cum sunt pedalele din aluminiu. Scaunele sportive pot fi imbracate in piele in cazul echiparii de top.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru