Peugeot 4007 - concept royal

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 12.02.2007
Peugeot si Holland & Holland au realizat un prototip exclusiv pentru a marca momentul lansarii primului SUV din istoria producatorului francez.

Peugeot a pregatit pentru lansarea oficiala a primului lor SUV, 4007, un eveniment special la Geneva. Impreuna cu producatorul de lux Holland & Holland, francezii au realizat un concept exclusiv denumit Peugeot Holland & Holland 4007.

La nivelul exteriorului exista o armonie perfecta intre suprafata cromata si aplicarea vopselei perlate Hagenias Bronze, imbinare menita sa redea natura exclusiva a lui 4007, stilul si caracterul de SUV. Sigla regala a celor de la Holland & Holland este prezenta pe aripile din spate. Jantele de 20 inch sublinieaza ideea de exclusivitate si eleganta excesiva.

Cooperarea dintre cei doi producatori pentru acest concept se resimte si la nivelul interiorului. Prin materialele folosite, prin nuantele alese si stilul desavarsit, se intrevede realizarea unui mediu exclusiv, comfortabil dominat de amprenta luxului.

In ceea ce priveste modelul de serie Peugeot 4007 informatiile le gasiti AICI .

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru