Peugeot 4007, oficial!

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 26.10.2006
Peugeot a publicat primele imagini si informatii oficiale ale noului model dezvoltat de compania franceza, SUV-ul 4007.

Peugeot a oficializat astazi ceea ce AutoMarket v-a prezentat acum doua zile: imaginile lui 4007, primul SUV francez, realizat in colaborare cu Citroen.

Peugeot a intrat in clasa SUV-urilor cu un model lung de 4,64 metri propulsat de un motor HDi diesel dotat cu DPFS (Diesel Particulate Filter System). Numele sau – 4007 – cu un zero in plus fata de modelele existente poana acum in gama, sublinieaza dezvoltarea unei noi generatii de modele pentru constructorului francez. Modelul este rezultatul cooperarii dintre PSA Peugeot Citroen si Mitsubishi Motors si va fi disponibil pe piata din a doua jumatate a lui 2007. Din aceeasi colaborare au rezultat si noile Mitsubishi Outlander si Citroen C-Crosser, primul prezentat tot astazi, concomitent cu 4007.

Designul a fost conceput la centrul Peugeot din Velizy si se remarca prin farurile clasice in forma de lacrima si printr-o grila frontala enorma, impunatoare fiind si prizele de aer laterale. Ambele elemente sunt cromate, ceea ce ofera un stil deosebit lui 4007.

Caracteristice aerodinamice ale modelelor Peugeot au fost mentinute si pe varianta de SUV, forma explicita a acoperisului demonstrand acest lucru. Interiorul este generos si comfortabil si este desenat pentru a se inscrie in linia stilului oferit de 4007.

Pentru inceput exista o singura varianta de motorizare, un HDi diesel de 2.2 litri cu injectie common-rail care dezvolta o putere de 156 cai si un cuplu de 380 Nm. Motorul este cuplat la o cutie de viteze manuala in sase trepte. 4007 este dotat cu un sistem electronic de control al tractiunii integrale.

Comentarii (2)

  • DITU DRAGOS
    PEUGEOT 4007
    Sunt posesorul uniui 407 si cred ca o sa posed si un 4007>>> intrebarea mea este ,ce pret estimativ va avea acest 4007 ??
    2 0
  • peugeot citroen
    eu sunt nebun dupa citroen, am un c5 si tare as vrea sa imi iau si un c-crosser. am auzit ca la c-crosser pretul e in jur de 32.000-35.000. deci si la 4007 tot pe acolo e pretul
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru