Photoshop: Seria 5 din 2010!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 25.01.2007
Va prezentam doua imagini prelucrate in Photoshop care prezinta, cu trei ani inaintea aparitiei oficiale, o idee despre viitoarea generatie a lui BMW Seria 5.

Daca acum cateva zile v-am prezentat fotografiile oficiale ale Seriei 5 facelift, avem astazi o surpriza pentru dumneavoastra. Portalul suedez automotorsport, versiunea scandinava a cunoscutei publicatii germane de profil, a publicat doua imagini prelucrate in Photoshop cu versiunea 2010 a Seriei 5. Altfel spus, ceea ce avem acum in fata reprezinta o viziune proprie a nordicilor asupra viitoarei generatii a limuzinei germane.

Desi nu inseamna practic nimic, nefiind fotografii oficiale, parerea unanima a redactiilor auto europene este ca acestea reprezinta mai degraba un facelift al Seriei 3 sedan. Asteptam comentariile voastre pe marginea acestui subiect?

Sursa: Automotorsport Suedia

Comentarii (6)

  • razvan
    interesant
    ne aratati o poza si ne spuneti ca ati postat 2 bravo mei baieti!! dar interbarea mea este voi aveti vre-o publicatie ne eronata?
    0 0
  • Mircea Mester
    A doua
    Scuze, a venit si a doua. In ceea ce priveste a doua parte a afirmatiei, incearca sa o calibrezi, pentru ca nu se intelege nimic din ea.
    0 0
  • beemer kid
    Suedezii sa-si vada de urateniile lor de VOLVO si SAAB
    Sa nu-si dea ei cu parerea de cum va arata Printzul! Daca s-ar fi facut Loganul in Suedia ar fi fost mai urat decat asa cum este acum... Cat timp s-au ocupat ei de design, SAAB era pe locul unu imbatabil ani la rand in topul "the most uggly car", iar la VOLVO nici nu puteam sa ma uit. De cand i-au luat americanii s-au mai stilat, dar au scazut in calitate....
    0 0
  • da...
    imi iau 2 :)
    0 0
  • katalyn
    este K
    O sa fie in continuare inegalabil.
    Probabil cei de la volvo trebuie sa isi faca temele pt noile versiuni... nu stiati ca moda in vestimentatie pleaca din Franta, iar in ce priveste automobilele din Germania:)
    0 0
  • marius olteanu
    noua serie 5
    noua serie 5???!!!! de fapt este seria 3 cu spatele de seria 3 coupe si este in 4 usi! alte diferente nu se vad, sau cel putin nu vad eu
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru