Piata auto, in crestere la inceputul lui 2008

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 19.02.2008
Luna ianuarie a consemnat o crestere de peste 40 de procente pe piata auto din Romania.

Esential

23.369 de unitati au fost copmercializate in Romania in luna ianurie a acestui an.

Vanzarile de autovehicule noi au totalizat 23.369 unitati in luna ianuarie, in crestere cu 42,6% fata de perioada similara din 2007, conform datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA).

Cea mai mare crestere a fost consemnata pe segmentul vehiculelor comerciale. Vanzarile de modele noi au crescut cu 37.6%, de la 14.326 unitati in prima luna din anul trecut la 19.712 unitati in ianuarie 2008, sustine Mediafax.

Dintre acestea, 13.283 unitati au provenit din import, in crestere cu 49.3% fata de nivelul de 8.827 unitati din ianuarie 2007. Trendul ascendent al pietei s-a reflectat si asupra operatiunilor producatorilor interni, Dacia si Daewoo.

Taguri: APIA, Dacia, Daewoo

Comentarii (1)

  • mamaia din baneasa
    UNDE - I BUTONUL NUCLEAR ?
    Unde-i butonul nuclear ? vreau sa-l apas pr rachetele atintite pe romania !! Toti jegosii si taranii tembeli, curvele si parvenitii in bucuresti s-au luat masini de-ti cad plombele si un OM de calitate, cu pregatire, cetatean de onoare in orasul sau, dupa ce a castigat premii la olompiade, dupa ce a absolvit 2 facultati la ASE , 2 mastere, studii aprofundate, acum doctorand, castiga 1500 in mana pe luna. Nu mai suport tara asta plina de idioti, golani, furaciosi si imbecili. Unde este butonul ????? Tarani nenorociti care au invadat bucurestiul si care se comporta ca la ei in sat sau care nu le mai piti ajunge la nas de importanta ce au ei acum HUUUUUUUU- la vaci cu voi !!!!!!!! Nenorocitii naibi, cu agentiile voaste imobiliare cu tot - ati impins preturile din zi in zi mai sus sa incasati voi comisioane aiurea - DEGEABAAA- care este contributia voastra ma neghiobilor la casa aia sau pamantul ala cere se vinde ????? in loc sa puneti mana la muinca bagati cate 3-4 mii de euro pe luna in buzunare pe carca oamenilor. HUUUU neghiobii naibi ce sunteti. Vreau sa apas butonu nuclear pt romania !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru