Piese de schimb Mitsubishi

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 14.09.2006
Divizia europeana a Mitsubishi Motors a construit in Olanda un centru de distrubutie de piese de schimb pentru piata europeana.
Mitsubishi Motors Europa (MME) a inceput a operatiunile de aprovizionare si livrare cu piese de schimb de la noul sau centru de distributie european (EDC), construit in acest scop pe Bulevardul Mitsubishi in Sittard-Geleen (Born), Olanda.

Cu o suprafata de 55.000 mp si cu o cifra de afaceri de 370 milioane Euro pe an, EDC va permite MME sa atraga clienti din toata Europa, prin modul mai sigur si mai rapid de aprovizionare cu piese de schimb.EDC a inlocuit doua sedii, inchiriate in Born, precum si un depozit de piese situat in Trebur, Germania, ce aproviziona cu piese de schimb toti dealerii Mitsubishi din Germania.

Avand in vedere faptul ca peste 90% din reperele celor doua depozite, din Germania respectiv Olanda, erau comune, au fost facute mari economii, prin mutarea acestora intr-un singur punct de aprovizionare observandu-se in acelasi timp o imbunatatire a felului de gestionare cantitativa si calitativa a stocului.

Comentarii (9)

  • Intrebare
    caut piese de schimb la preturi acceptabile ptr mitsubishi eclipse eagle model 1992...astept mesaje pe tyk_67@yahoo.com
    7 0
  • Andrei
    Intrebare
    Am si eu nevoie de joja de ulei pentru un mitssubishi carisma din 2001 si cam ce pret are. andreicristi_g@yahoo.com
    3 0
  • Damian
    Pompa Hisraulica
    ..Ma intereseaza pretul unei pompe hidraulice de volan ( Mitsubishi Carisma 98`s) astept raspuns pe adresa de i`mail: name.device@yahoo.com .. Multumesc!..o zi buna!
    4 0
  • valentin.florin
    faruri
    caut faruri mitsubishi carisma 2003 , id yahoo - valentin.florin
    4 0
  • Flavia
    piese mitsubishi
    caut piese de schimb la preturi acceptabile(faruri+bara fata,ornamente fata lateral, bord,centuri siguranta......etc) astept raspuns : flavy_printesa@yahoo.com. MULTUMESC
    6 0
  • Flavia
    piese mitsubishi
    am uitat sa precizez mai sus MITSUBISHI CARISMA 2003.MULTUMESC
    3 0
  • Adrian
    Haion pinin
    As dori sa cumpar un haion de mitsubishi pajero pinin, 3 usi, an 2000
    1 0
  • George
    Piese Mitsubishi
    Importator piese Mitsubishi - preturi fara concurenta, livrare in toata tara prin curier rapid in max. 24 ore. GSM 0726.724059 / 0768.566672
    http://www.piese-auto-mitsubishi.ro/
    2 0
  • cotcotolin@yahoo.com
    BUNA ZIUA ,PENTRU MITSUBISCH SPACE STAR 1299CM,BENZ.2000 DORESC O BOBINA DE INDUCTIE
    VA ROG SA-MI COMUNICATI DACA SI CINE ARE O BOBINA DE INDUCTIE PENTRU MITSUBISCH SPACE STAR 2000. 1299CM. BENZINA , BOBINA CE SE AFLA MONTATA PE DELCOUL ACESTEI MASINI . POATE FI SI DE LA ALT MODEL ,NUMAI SA SE POTRIVEASCA, DE EX. DE LA MODELUL COLT . PE DELCOU SCRE LA PIESA ORIGINALA URMATOARELE INDICATIVE : MITSUBISHI ELECTRONIC CORP.,JAPAN T 2 T 61171 PB 9521
    VA ROG SA MA SUNATI PENTRU OFERTE LA ; 0756955652
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru