Comentarii (6)

  • da
    Volvo !!! Da !!!
    Restul......Playboy.....Plai cu boi...
    0 0
  • ...
    bine ca nu ne cumparam masini in functie de playboy,

    smart...., volvo
    doamne ce oribil e volvo asta
    0 1
  • andrei
    super tare
    .....cum potzi sa spuii k e oribuil C30.pt mine este una dintre cele mai frumoase compacte ..shi sportiva in acelashi timp. i like it:D
    in rest topul mi se pare f corect..in privintza suvuluiu am ceva dubii da ..ma rog ..nu am avut ocazia sa conduc modelul nou d la land rover.am mers cu cel veki veki shi pot sa zic k nu ma impresionat
    0 0
  • S.Iulian
    ......
    La ce masinia au pus in acest top... au judecat numai dupa aparente... ori daca ar fi sa-ti iei masina doar dupa acest criteriu...ai avea probleme.
    0 0
  • !?
    Sa nu uitam ca echipa este formata din jurnalisti cu experienta care testeaza anual peste 300 de masini. Nu stiu daca cineva dintre noi este mai avizat sa-si spuna parerea, mai ales ca nu srim mai nimic despre modelele respective.
    0 0
  • prudentul
    sunt buimac
    Smart Fortwo câştigător la categoria "Cea mai deşteaptă alegere"? Inteligenţa şi Smart-ul sint două noţiuni absolut contradictorii, deşi în traducere nu. Smart cumperi, dumb te numeşti.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru