Pleaca seful Fiat?

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 10.12.2007
Sergio Marchionne, presedintele Fiat, ar putea demisiona din actuala sa functie pentru a deveni seful bancilor elvetiene.

Esential

2004 este anul in care Marchionne a fost ales sef al Grupului Fiat
55 de ani este varsta lui Marchionne, care are cetatenie italo-canadiana.

Doua dintre cele mai respectabile institutii de presa ale Europei, revista italiana Quattroruote si Radioul Elvetian, au publicat astazi o informatie conform careia Sergio Marchionne, presedintele Fiat, ar putea demisiona din pozitia pe care o ocupa in cadrul Grupului italian.

Marchionne, omul sub care Fiat a revenit in forta in ultimii ani pe piata europeana dupa o perioada de declin, ar putea deveni presedintele Uniunii Bancilor Elvetiene (UBS).

Daca stirea se va confirma, va fi vorba de a doua demisie importanta la Fiat in ultimele zile, dupa ce seful Alfa Romeo Antonio Baravalle si-a inaintat si el demisia pentru a deveni presedintele unei divizii a companiei media Mondadori.

Taguri: Fiat

Comentarii (1)

  • george
    PE CREASTA VALULUI
    E si normal sa plece acum cu titlu de manager de succes ca pleaca pe un portbagaj de bani. Daca incearca sa plece cand merge firma prost se duce pe maruntis...Sau plecarea asta prevesteste vreo cadere a lu` Fiat?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru