Politia distruge masinile de curse in Canada

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 22.06.2007
Masinile modificate cu componente specifice modelelor de curse pot fi distruse de politie in Canada.

In Canada politia are de acum dreptul sa urmareasca si sa distruga masinile modificate cu setari specifice modelelor de curse.

Conform procurorului general din Ontario daca politia stabileste ca pe masina sunt adaugate componente folosite la masinile de curse, atunci ofiterii au dreptul sa urmareasca si sa opreasca acea masina pentru a putea distruge respectivele componente.

Michael Bryant, procurorul general a avut un discurs virulent la adresa celor care folosesc astfel de masini si i-a amenintat ca vor fi prinsi si masinile le vor fi distruse. Michael Bryant a mai spus ca este inacceptabil ca astfel de masini sa mearga pe drumurile publice, deoarece reprezinta un pericol imens care poate genera distrugeri catastrofale.

Pe marginea noii legislatii s-au facut comentarii dure deoarece aceasta ar contravine drepturilor si libertatilor cetatenesti. Michael Bryant este responsabil si pentru legea care interzice cainii din rasa pit bull in Canada deoarece acestia pot deveni o arma mortala.

Comentarii (2)

  • se vede ca sunt romani si prin canada
    de se intampla asta la noi nu ma miram, dar chiar in canada, daca unora nu le plac masinile stock nu inteleg care este problema, accidentele in care sunt implicate tiruri sunt mai frecvente decat cele in care sunt implicate masini modificate, de ce nu interzic tirurile atunci
    0 0
  • shooter
    senzational!
    Bine mai baietzi titlul era de-a dreptul senzational , ma si gandeam cu mila la bietele masini modificate ce urmau a fi distruse ... cand colo in articol zice k doar componentele incriminate sunt distruse ... felicitari, se pare ca practica OTV face prozeliti si in lumea .ro si judecand dupa nr reclamelor care mai de care mai agasante de pe site-ul vostru e chiar o practica profitabila
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru