Politicienii britanici vor masini fara petrol

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 31.08.2007
O initiativa britanica prevede ca pana in anul 2040 sa se renunte la masinile alimentate cu derivati ai petrolului.

Gruparea politica Lib Dems, partidul liberal democrat din Marea Britanie, a inaintat o propunere prin care pana in 2040 sa se renunte complet la masinile care functioneaza pe carburanti derivati din petrol.

Guvernul britanic si-a propus un plan pe termen lung, prin care in 2050 cantitatea de C02 emis de masini sa scada cu 60 de procente. Trebuie sa avem o strategie sigura pentru viitor in ceea ce priveste industria auto. „Trebuie sa reducem poluarea iar acest lucru se poate face prin eliminarea emisiilor de C02, de aceea cautam alternative la petrol”, a declarat Chris Huhne, purtator de cuvant al ministerului mediului.

Comentarii (1)

  • Cam suspect !!!!
    Cam suspect,deoarece renuntarea atat de repede la industria care face cele mai mari venituri,poate chiar o parte buna din PIB-ul UK sa fie rasturnat in scurt timp....este o poveste care adoarme pentru moment Green Pace.....:))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru