Politistii suedezi transforma bautura in biogaz

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 05.07.2007
Politistii suedezi transforma bautura confiscata in combustibil ecologic folosit pentru alimentarea autobuzelor.

Politistii suedezi au venit cu o idee ingenioasa care sa-i ajute sa scape de miile de litri de bautura confiscata. Ingrid Jerlebrink, purtatorul de cuvant al vamii suedeze, a declarat: "Obisnuiam sa aruncam toata cantitatea de bautura confiscata, dar pentru ca infractionalitatea a crescut si implicit si numarul litrilor de alcool confiscat, am decis sa recurgem la o solutie care sa ajute comunitatea."

Astfel toata cantitatea de bautura confiscata este transformata in biogaz. Procesul consta in incalzirea alcoolului care la o anumita temperatura devine biogaz. Aceasta masura ingenioasa a avut o mare aplicabilitate anul trecut cand, din cei 700.000 de litri de bautura confiscata, politia a reusit sa alimenteze peste 1000 de autobuze si chiar un tren care functiona cu acest tip de combustibil.

Comentarii (2)

  • Andrei
    ...
    Frumos exemplu, ai nostri ar beao!
    0 0
  • LOL
    Care ai nostrii?Cu atata bautura si-ar da demisia si ar deschide shopuri.Ai ramane cu tzara fara politzai.Si asa ..cu ei ..fara ei... same shit...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru