Popescu ramane si fara Ferrari si fara despagubiri

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 12.07.2007
Gabi Popescu nu a reusit inca sa obtina despagubiri pentru Ferrari-ul sau care a ars acum un an.

La mai bine de un an de la incendierea Ferrari-ului sau, fostul fotbalist Gabi Popescu nu a reusit sa afle inca motivul pentru care supercarul de 260.000 de euro a luat foc din senin. Pentru a evalua pagubele si pentru a stabili cauzele accidentului, Ferrari a trimis un expert care insa a disparut fara urma.

Astfel, dupa mai bine de 14 luni Popescu nu a reusit sa-si recupereze banii investiti in Ferrari-ul 612 Scaglietti. Daca se va dovedi ca incendiul a fost produs de o defectiune la motor contructorul italian ar putea risca un prejudiciu de imagine si ar fi nevoit sa-l despagubeasca pe fostul fotbalist roman, oferindu-i chiar o alta masina in schimbul celei arse.

Daca insa se va dovedi ca bolidul a fost distrus din alte cauze, o eroare a soferului, Popescu nu va primi nimic. Pana atunci insa, fostul fotbalist roman si-a angajat un avocat care sa-l reprezinte.

Comentarii (1)

  • Ferrari se face de cacao
    nades
    Nu se poate gasi cauza distrugerii masinii pentru ca nu s-au conservat probele. Restul de masina care nu a ars cu mare probabilitate nu mai contine elementele care au cauzat incendiul sau daca le contine, doar Ferrara e posibil sa mai identifice cauza.
    Credeti ca isi vor recunoaste greselile, daca intr-adevar e vina lor?

    Nu inteleg de ce asiguratorul nu il despagubeste pe posesor.
    Sa vedem niste procese in justitie.
    In conditiile astea Ferrari nu va deschide reprezentanta in Romania prea repede, asa cum scria acum cateva luni in ziare.
    Ferrari ar fi trebuit sa ii dea o masina identica cu care posesorul sa mearga si in urma proceselor s-ar fi decis cine plateste pentru cea noua-Ferrari sau asiguratorii.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru