Porsche 911 Cabrio injectat de 9ff

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 30.05.2007
9ff, tuner specializat in modificarea modelelor Porsche, a dezvoltat un kit de performanta pentru 911 Cabrio.

Varianta decapotabila a modelului Porsche 911 va primi un pachet de tuning de la specialistii 9ff. Un pachet de performanta asemanator, a fost dezvoltat cu ceva timp in urma si pentru varianta coupe, cei 650 de cai aflati sub capota reusind sa propulseze masina pana la 350 de km/h.

Tunerii germani au imprumutat tehnologia folosita pentru 911 coupe si pentru un kit mai vechi, de 912 cai putere, al modelului Carrera GT. Specialistii se asteapta ca acest pachet de performanta sa ofere cabrioletei 911 Turbo o viteza maxima de 400 de km/h.

Intre timp tunerul german 9ff se pregateste pentru doborarea recordului de viteza detinut de Bugatti Veyron. Mecanicii pregatesc cu atentie modelul GT9 la un garaj din Dortmund, Germania, 9ff sperand ca supercar-ul sa fie gata pana la competitia de viteza desfasurata pe circuitul Nardo din Italia.

GT9 va imprumuta componente mecanice de la Porsche 911 si potrivit 9ff va fi capabil sa atinga o viteza maxima de 409 km/h cu 2 km/h mai mult decat recordul atins de Veyron, 407.5 km/h.

Desi nu e devenit inca celebru, supercar-ul GT9 si-a gasit deja doi cumparatori care au platit 400.000 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru