Porsche 911, revizuit

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 08.08.2006
Daca nu ati fost multumiti de designul lui 911, trebuie sa asteptati pana anul viitor cand baietii de la Porsche vor prezenta varianta restilizata.
AutoMarket va prezinta in premiera pentru piata romaneasca prima fotografie spion cu viitorul Porsche 911. La prima vedere viitorul coupe 911 apare in varianta cu care ne-am obisnuit pentru modele Porsche, dar exista unele modificari substantiale.

Partea frontala a noului 911 arata ca modelul revizuit este dotat cu faruri adaptive. Forma ovala a farurilor este inglobata cu becuri duble pentru a imbunati vizibilitatea pe timp de noapte. Bara din fata a fost revizuita prin adaugarea a trei prize de aer. Blocurile de lumini din spate au fost si ele revizuite si par a fi inspirate de la modelele Carrera GT. Si bara din spate a suferit modificari.

Forma actuala a modelului 911 cunoscut drept 997 este cunoscuta din 2004 , varianta revizuita va fi prezentata anul viitor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru