Porsche Boxster Limited Edition

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 14.08.2007
Porsche a anuntat ca va propune o editie limitata a modelului Boxster, care va fi disponibila in doar 500 de exemplare.

Pentru fanii modelului Boxster, Porsche a pregatit o surpriza: o editie speciala botezata sugestiv Limited Edition, bazata pe conceptul cu acelasi nume prezentat in primavara la Detroit. Porsche a modificat aspectul exterior prin inlocuirea spoiler-ului frontal, prin adaugarea unui eleron si prin echiparea sportivei cu jante din aliaj de 18 inch si 19 inch (doar pentru Boxster S).

La interior pielea alcantara de culoare neagra care imbraca chiar si volanul si manerul schimbatorului amintesc de modelul supersportiv GT3 RS. Clientii pot opta intre doua versiuni de motorizare: una standard cu un motor de 2.7 litri si 245 de cau si una de performanta cu un motor de 3.4 litri si 295 de cai.

Pentru a asigura exclusivitatea editiei limitate, Porsche a anuntat ca vor fi produse doar 500 de exemplare Boxster Limited Edition, care ar urma sa fie disponibile in Statele Unite si Canada. Preturile fixat de constructorul german sunt de 49.900 de dolari pentru versiunea de 2.7 litri si de 59.900 de dolari pentru versiunea de 3.4 litri.

Comentarii (1)

  • Good Job
    Curg stirile in draci ca sa zic asa :)
    Good Job here.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru