Porsche Cayenne la puterea TechArt

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 31.07.2007
TechArt a lansat un alt kit Magnum pentru noua generatie a modelului Porsche Cayenne.

Dupa succesul inregistrat cu kitul pentru versiunea mai veche a modelului Cayenne, tunerii de la TechArt au lansat un alt pachet Magnum pentru noua generatie a SUV-ului Porsche. Vechiul kit s-a vandut in 500 de exemplare, un motiv intemeiat pentru TechArt sa se gandeasca la reeditarea succesului cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Noul pachet include un bodykit mai agresiv cu bosaje noi, blocuri optice aditionale, proiectoare mai mari si patru tevi de esapament cromate. Cea mai mare dimensiune a jantelor pentru care clientii pot opta este de 22 de inch, pentru acestea fiind necesare pneuri de 335mm. La interior TechArt ofera un nou volan ergonomic din piele, insertii de fibra de carbon si tapiserie din piele.

Pachetul Magnum vine si cu noi modificari pentru motor acesta fiind capabil sa dezvolte 620 de cai putere, in cazul versiunii Cayenne Turbo. Cu o asemenea herghelie sub capota Cayenne este capabil sa atinga o viteza de peste 300 de km/h.

Comentarii (4)

  • AndriSLR
    ASTA DA !
    Asta se numeste masina tot teren de lux nu bmw-urile x5 cu care umbla idiotii la noi!Asta are personalitate se vede ca este ceva ultra exclusiv!
    0 0
  • Doamne fereste...
    cat este de urata...
    Cel putin fata este oribila. M amir ca Porsche le da voie sa sluteasca in acest fel masina lor.
    Incepe sa semene cu designul exterior de autobuz comunal al lui Q7.
    0 0
  • vaniusha
    ?
    Esti de coma dane, ce autobuz comunal ai vazut tu sa semene cu cu q7, ce masina ai vazut tu in istorie sa semene cu porsche sau q7 de vorbesti ca idiotu', cred ca toti cei care si-au cumparat una sunt atat de prosti incat nu au observat ca are fata de rata, numai tu (bai dane) ai avut bunavointa sa ne arati adevarata fata, prost incult si dobitoc ce esti1!!
    0 0
  • Andrei
    gusturi
    mai vaniusha ... fiecare cu gusturile lui ... poate are omu acasa un X5 de la Clarkson, mai stii? Oricum masina e tare rau ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru