Porsche Cayman S, editie speciala Porsche Design

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 15.08.2007
Pentru a celebra activitatea studioului Porsche Design constructorul german a pregatit o editie speciala Cayman S.

Pentru a celebra munca depusa de-a lungul timpului de studioul Porsche Design, constructorul german va lansa o editie speciala a modelului supersportiv Cayman S. Noua editie va marca si aniversarea a 35 de ani de la nasterea cronografului 1, desenat de insusi Ferdinand Porsche.

Coupe-ul a fost botezat Porsche Design Edition 1 si se individualizeaza prin vopseaua neagra si jantele de 19 inch imprumutate de la modelul 911. Culoarea exterioara se regaseste si la interior: tapiserie din piele si alcantara de culoare neagra, instrumente de bord special create de Porsche si tetiere gravate cu logo-ul constructorului german.

De asemenea, clientii se vor putea bucura de un pachet special care include o servieta cu un cronograf Flat Six, un cutit de buzunar, ochelari de soare si un stilou, toate finisate in aceeasi culoarea neagra regasita si pe vopseaua masinii.

Partea mecanica a masinii nu a suferit prea multe modificari, Porsche coborand garda la sol cu 10 mm. De asemenea editia speciala Cayman S a primit si cel mai nou pachet de suspensii Porsche Active Suspension Mechanical (PASM) care ofera un mod de utilizare Sport pentru a intari suspensiile.

Pentru a asigura exclusivitatea si individualismul editiei Cayman S Porsche Design, constructorul german a anuntat ca fiecare masina va avea o serie speciala, urmand a fi produse doar 777 de exmplare.

Comentarii (13)

  • Primul s-a dat!!!!!!
    L-am comandat eu!!!
    Un roman!!!
    0 0
  • vladone
    Al doilea s-a dat!!!
    Si eu am comandat unul!!! LOL
    0 0
  • ..SI ULTIMUL...
    ...PROBLEMA E CA NU-MI PREA PLACE
    0 0
  • PT EU
    Unde e problema ca tie nu-ti prea place?
    0 0
  • my opinion
    Toate modelele Porsche cu exceptia Cayenne mi se par jalnice. Nu sunt in stare sa schimbe designul ala de kko de atatia ani. Nu sunt un specialist auto. Vorbesc din prisma unui amator. Apar spe mi de modele.. 911, cayman, boxter... Acelasi drac. Apare cu gt cu toate literele posibile si tot asa arata de spe ani. Lipsiti de imaginatie. Uitati-va in arhiva concurentilor Porsche si veti vedea schimbari majore. De cate ori le-am vazut pe strada mi s-au parut lipsite de gust, de la modelele vechi la cele noi. Ditamai porsche nu e in stare sa schimbe botul ala de kko?
    0 0
  • sharky
    porsche e o firma de traditie ce produce masini cu o anumita atitudine iar forma asta care unora li se pare de "kko" e tocmai ce le da prosche-urilor identitate. sincer nici eu nu ma omor dupa designul porsche dar e o chestie subiectiva ce tine de gusturile fiecaruia.
    0 0
  • Atentie la greseli.
    Stimate redactie acronimul "PASM" inseamna Porsche Active Suspension Management si nu Porsche Active Suspension Mechanical cum ati scris dvs. In rest sunteti pe drumul cel bun. Tot asa!
    0 0
  • Vladone
    Cayenne
    Cayenne e un compromis ca sa scoata firma din rahat, nu e un porsche adevarat. Ce sa zic je, daca toate masinile Porsche iti par jalnice e fara comentariu...
    0 0
  • rahat
    "Porsche, care detine 31% din actiunile VW cu drept de vot, intentioneaza sa cumpere participatia de 20,3% detinuta de landul Saxonia Inferioara.

    Pretul ar evalua participatia la 9,75 de miliarde de euro, suma aproape de doua ori mai mare decat investitia facuta de Porsche la Volkswagen."

    Intradevar asta e rahatul in care se zbate Porsche.
    0 0
  • pt vladone
    din pct de vedere al designului mi se par jalnice pt ca nu sunt in stare sa aduca un plus in design. Ca tehnica, performante etc... jos palaria...
    e opinia mea si e o chestiune de gusturi.
    0 0
  • pt ignis
    "Porsche isi poate permite o astfel de investitie, avand in vedere ca dispune de o linie de credit de zece miliarde de euro si poate emite noi actiuni."

    Citeste tot. Credit iti zice ceva? Si stai linistit ca daca Porcshe se tine pe linia de plutire nu e pt ca vinde cateva automobile Porsche.
    Mai informeaza-te si apoi mai discutam.
    0 0
  • hmmm
    cu o masina ca asta in nici un caz nu se poate circula in bucuresti :)) cand vor fi toate strazile calumea atc poate da :d oriqm super tare modelul cayman :D ma tenteaza enorm de mult si culmea....st fata :))))) :D ma rog...am io ce am cu masinile dar aiurea de 100 d ani asta de la porsche nu`s in stare sa scoata nik` calumea cu exceptia modelului cayman :X bomba masina
    0 0
  • superba masina
    ii cea mai belea masina ce am vazuto as da orice sa am una intr-o zi... :-S
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru