Porsche si Honda, cei mai apreciati in SUA

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 10.07.2007
In topul realizat de J.D. Power in SUA, cei doi producatori au luat cele mai importante respectiv numeroase distinctii.

Pentru al treilea an consecutiv Porsche a fost vazut brandul numarul unu in topul J.D. Power realizat in Statele Unite ale Americii.

SUA reprezinta piata de export cea mai importanta pentru producatorul din Stuttgart. Studiul realizat in acest an a adunat informatii de la circa 91.000 de proprietari de masini noi, care au avut masinile de cel putin trei luni. Clasamentul a fost realizat pe baza raspunsurilor date intre luna februarie si mai.

Modelele Cayman si Boxster au ocupat pentru al doilea an consecutiv locurile unu respectiv doi la categoria „Premium Sporty Car”.

De asemenea, in studiul realizat de J.D. Power s-a remarcat si constructorul nipon Honda cu patru modele plasate la diferite categorii pe primul loc. Astfel, modelul CR-V a fost cel mai bine vazut la categoria crossover, Ridgeline la camionete, Odyssey a triumfat printre minivan-uri si Fit a invins Toyota Yaris, la modele subcompacte.

BMW s-a remarcat inca o data prin trei modele: Seria 3, Seria 6 si X5. Tot trei modele castigatoare a avut si Mercedes care a castigat in clasa berlina mare si de lux, cu E-Klasse si respectiv S-Klasse, iar GL-Klasse a produs marea surpriza la categoria SUV de lux, unde a invins Cadillac Escalade.

Comentarii (2)

  • invers
    Trebuia sa incepeti cu Honda si sa spuneti mai mult despre ea !
    0 0
  • laurro
    !!
    e o onoare ca numele honda apare langa porshe !! dar la americani, pe langa magaziile lor pe roti, totul este posibil !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru