Porsche tunat de doua ori

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 19.12.2006
Tunerii de la Gemballa au realizat o editie speciala a lui Mirage GT - "Black Edition". Mirage GT este rezultatul unui tuning pentru modelul Porsche Carrera GT.
Gemballa si-a facut un nume restilizand si imbunatind motorizarile (daca mai era nevoie) modelelor Porsche.

Ultima isprava a avut ca tema supercarul Carrera GT, restilizat in ceea ce se numeste Mirage GT “Black Edition”. Povestea acestei creatii porneste de alta realizare Gemballa, Mirage GT, care a primit o editie speciala venita cu un bodykit, jante si interior noi. Imbunatirile motorului nu par a fi semnificative la prima vedere: circa 30-40 cai in plus.

Daca Carrera GT este dotata cu impresionanta cifra de 612 CP, un Mirage GT standard are 750 CP. "Black Edition" mai aduce ceva putere in plus si mai ia ceva din greutate datorita folosirii fibrei de carbon pentru caroserie. Atitudinea agresiva este definita de asezarea si dimensiunile jantelor, 19 inch pe fata si 20 pe spate, ambele incaltate de pneuri masive.

Interiorul domina prin aspectul sportiv, materialele din fibra de carbon si dotarile high-tech de ultima generatie fiind perfect integrate pe fondul tapiseriei Alcantara.

Comentarii (2)

  • Perriard JC
    Gemballa
    Ca c'est une voiture! Une vraie voiture!
    0 0
  • bijuterie
    cu siguranta, una dintre cele mai frumoase si ravnite masini din lume...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru