Portocala in editie limitata

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 22.02.2007
Constructorul german Volkswagen va produce o editie limitata Golf GTI Fahrenheit. Modelul va fi produs in doar 1200 de exemplare.

Volkswagen a anuntat lansarea unei editii limitate a modelului Golf, intitulata Fahrenheit GTI. Masina se deosebeste de celelalte modele din gama Golf prin culoarea portocalie intensa care cu siguranta va intoarce multe capete. Fiecare vehicul va purta insemnele "Fahrenheit" si un numar unic de inregistrare imprimat pe volanul imbracat in piele perforata.

Aceasta versiune speciala include si o suspensie sport, jante din aliaj de 18 inch, scaune incalzite imbracate in piele, un acoperis culisant plus un pachet de interior Fahrenheit portocaliu (covorase pentru picioare, frana de mana, volan, pedale). Ca dotare optionala, GTI poate fi dotat cu radio prin satelit marca Sirius. Masina nu este disponibila decat cu transmisie automata avansata DSG.

Fahrenheit GTI nu va fi produsa decat in 1200 de exemplare si va fi vanduta cu doar 21.000 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru