"Pregateste-te pentru urmatoarea suta de ani!"

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 08.08.2007
Acesta este noul mesaj publicitar lansat de compania americana Chrysler!

Schimbarile au decurs foarte repede la compania americana Chrysler. In cateva ore, al treilea producator auto american a devenit independent, prin despartirea de Daimler, si a numit un nou CEO si a revenit la sigla pentagonala.

Se pare ca americanii vor sa revina la gloria din trecut si au demarat procesul de relansare pe piata. Chrysler a dezvaluit o campanie publicitara care sa readuca la glorie compania. Motto-ul acestei campanii este: „Pregateste-te pentru urmatoarea suta de ani!”.

Chrysler isi expune marcile din portofoliu in cate o ipostaza caracteristica. Chrysler este prezentat ca masina de clasa, Dodge-ul este imaginea sportivitatii, iar Jeep reda spiritul aventurier.

Comentarii (6)

  • cred ca trebuie sa faca mai mult de atat, nu doar marketing
    0 0
  • cars...
    Americanii se pricep la publicitate... ceea ce nu inteleg este de ce naiba se incapataneaza sa faca si masini... sau, ma rog, sa numeasca masini "aceste produse"!!??
    0 0
  • pt fra...ier
    pa cuvantul tau de loganist? esti praf omule,dupa felul cum vorbest nu te-ai suit in viata ta intr-o masina, ce ai tu cu masinile americane cand nici macar nu te-ai suit vreodata in una. vorbesti din povestiile unora sau altora care nu au ajuns la struguri si nu ma refer la pretul masinilor americane ci la cine are bani sa le intretina. pana si numele cu care te semnezi iti indica nivelul de inteligenta si de influienta
    0 0
  • pt cel dinaintea mea
    Te poti gandi ca poate se referea la consumul mare, la neglienta fata de mediu, la dimensiunile mult mai mari ale masinilor americane decat cele europene? Asta inainte sa incepi sa jignesti si sa arunci cu vorbe aiurea? Si respecta opinia fiecaruia, nu trebuie sa o ataci si sa te scandalizezi in asemenea hal.

    Poti sa iti exprimi propria parere civilizat fara sa jignesti pe altii....
    0 0
  • micutzu_mvp
    pt masina americana
    dupa cum vb se vede ca ai in posesie un harb american. de ce sa dau bani aiurea pe benzina si piese importate din america cand la aceiasi bani imi cumpar o europeana de moare lumea.
    0 0
  • M@fiotU'
    hai salut
    eu sunt in america acum, si deja am condus 6 feluri de masini americane. Americanii sunt in stare sa puna V8 si la carucioarele de la supermarketuri.Ce pot sa spun e ca , chiar le plac sa puna benzina in fiecare zi in boilerele(rezervoare in Europa :D )de pe masinile lor . Au fost incercari , dupa cum stiti, de a se folosi diesel-ul si la masini mici, dar americanul e american, prefera V8-ul pe o masina mica ca o Corsa , de ex. BAFTA
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru