Premiera: Bentley Continental GT Speed

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 01.08.2007
Pentru cei care doreau un coupe care sa imbine luxul si performanta Bentley a creat versiunea Continental GT Speed.

Bentley va oferi o noua alternativa pentru iubitorii vehiculelor de performanta: Continental GT Speed. Cea mai noua versiune Bentley Continental este propulsata de un motor W12 care ofera cu 15% mai mult cuplu motor si cu 9% mai multa putere decat actualul GT.

Puterea finala a motorului este de 600 de cai, suficienta pentru a propulsa coupe-ul sportiv de la 0 la 100km/h in doar 4.5 secunde. Viteza maxima de care este capabil GT Speed este de 326 km/h.

Performanta propulsorului a fost imbunatatita prin adaugarea unor componente usoare si prin optimizarea sistemului de management al motorului.

Pentru a putea tine in frau cei 600 de cai de sub capota, clientii GT Speed se vro bucura de un sasiu mai usor, jante de 20 de inch, pneuri de performanta si frane din carbon ceramic.

Aspectul exterior a fost si el modificat prin grila frontala de culoare neagra, prin tevile de esapament sportive si prin spoilerul frontal mai lat cu prize de aer mult mai mari.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru