Premiera: Jaguar C-XF Concept!

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 03.01.2007
Englezii de la Jaguar au oferit primele imagini ale conceptului C-XF, programat sa-si faca aparitia la Salonul de la Detroit.

Jaguar a prezentat in premiera imagini ale noului concept C-XF, a carui lansare oficiala este programata la Salonul Auto de la Detroit. Criticati pentru designul prea conservator, cei de la Jaguar au creat un sedan care deschide drumul viitorului inlocuitor al gamei S-Type, programat sa apara in 2008. Sub atenta indrumare a directorului de design Jaguar, Ian Callum, C-XF a fost proiectat de aceeasi echipa care a dat nastere modelului XK. "Jaguar C-XF concept este cel mai dinamic sedan creat vreodata de noi si va fi un premergator pentru noile generatii de modele sport", a declarat  Callum.

Noul concept a primit o linie noua a farurilor, subtire si arcuita care ofera masinii un look mai agresiv. Caroseria robusta, gurile de aer laterale si grila fata adancita dau sedanului un aer sportiv. La interior, Jaguar ofera o tehnologie inovativa bazata pe senzori care activeaza sistemele de securitate si gadgeturile de pe consola centrala. Linia audio este semnata Bowers and Wilkins. C-XF este propulsat de un motor de 4.2 litri pus la punct de echipa Beru F1 Systems.

Modelul de serie va suferi cateva modificari: masina va fi mai inalta si jantele vor fi mai mici dar linia exterioara va fi pastrata. Noul sedan se anunta un concurent serios pentru prea conservatoarea clasa E de la Mercedes si pentru invechita serie 5 de la BMW.

Comentarii (4)

  • Un Noul Mondeo putin restilizat si nimic mai mult
    0 0
  • Forma
    Mi se pare mie sau forma merge catre Aston Martin Vanquish? Oricum este o masina frumoasa! :D
    0 0
  • SERGIU
    XF
    CEI DE LA JAGUAR S-AU INTRECUT PE EI INSISI. NOTA 10 PT ASPECT!!!! SPER CA MODELUL DE SERIE SA NU SE MODIFICE SEMNIFICATIV
    0 0
  • frumos
    faina masina, pacat ca nu au pastrat macar farurile si pe modelul de serie, ar fi fost bestiala
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru