Premiera: Lancia Ypsilon 2

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 06.09.2006
Lancia a facut publice primele informatii si fotografii oficiale in care este prezentat in detaliu noul Ypsilon.

Lancia trece printr-o perioada prolifica. Dupa ce ieri a lansat interesantul concept Delta HPE, astazi avem o alta noutate mondiala: noul Lancia Ypsilon. Sau, altfel spus, Ypsilon facelift.

Noul model va fi disponibil in patru versiuni cromatice pentru caroserie: Argento (destinata tinerilor), Oro Bianco (destinata celor care combina sportivitatea cu imaginea stilata), Oro Giallo (pentru femei) si Platino (topul gamei). In ceea ce priveste diferentele fata de generatia anterioara, trebuie mentionate noul calandru (incercuit de elemente diferite, in functie de nivelul de dotari), disparitia barelor plastice de siguranta de pe cele doua spoilere, noile blocuri optice frontale si posterioare si bara fina cromata pe spoilerul posterior.

Motoarele ating standardele Euro 4, diesel-urile Multijet fiind toate dotate cu filtru anti-particule. Gama cuprinde doua versiuni ale lui 1.3 Multijet 16v (de 75 si 90 CP), combinate fie cu o cutie de viteze manuala, fie cu una automata DFN. Gama propulsoarelor pe benzina include un 1.4 16v de 95 de cai (cutie manuala sau automata DFN) si un 1.4 8v de 77 CP (cuplat exclusiv cu o cutie manuala cu sase trepte).

La baza ramane motorul de 1.2 litri de 60 de cai.

Noul model dispune de un sistem optional Blue&Me, care poate fi utilizat la integrarea sistemelor electronice personale (telefoane mobile, cititoare MP3, etc).

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru