Comentarii (4)

  • Noch einmal, Bravo Deutschland
    zarnesteanu
    Design-ul nu este pe gustul meu. Din fericire, sper ca altora le va placea. Interiorul e un pic spartan si ne-Mercedes. Dar daca te gandesti ca si G Klass e tot pe-acolo ... :)In schimb, performantele motorului m-au dat pe spate. O versiune Bluetec hibrida mi s-a parut intotdeauna idealul la ceea ce poti gasi la ora actuala pe piata. Performanta, putere, consum mic si emisii super-decente. Yeap. Sper ca in viitor sa-si extinda motorizarile si pe GL si ML.Iar daca motorul DiesOtto va fi un success, combinat cu unul electric, va fi numai bun pentru restul gamei.
    0 0
  • GLK
    cel mai neinspirat design din ultimii ani! pe romaneste, URAT CU SPUME!!! parca e o copie la scara mai mica a GL-ului, prost executata de vreun producator chinez!
    0 0
  • Mesteru
    Asta da!
    In realitate arata foarte bine,chiar are un design superior lui bmw3 care este un esec financiar!
    0 0
  • ~!~TEXAN~!~
    Crima
    GREAT CAR !!! de mult nu au mai scos o masina facuta din topor asa cum imi place mie ... A fost cobra ... a fost G klasse ... si acum GLK ... care e chiar o masina foarte tare ... o sa sparga BMWu' si audi la vanzari ( nu ca Bmw X3 s-ar cumpara si asa acum foooarte mult =)) ) ... intr-un cuvant doua ... o masina foarte reusita ... :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru