Premiera: Mini Clubman, versiune de performanta

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 08.11.2007
Clubman John Cooper Works este cea mai noua premiera a celor de la Mini. Versiunea de performanta are 192 de cai.

Esential

192 de cai putere are noul Mini Clubman John Cooper Works

Desi mai sunt cateva luni pana la debutul Salonului Auto de la Geneva, constructorii auto pregatesc terenul inca de pe acum. La numai doua luni de la prezentarea mondiala a noului Clubman, Mini bifeaza o noua premiera, de aceasta data de dimensiuni mai mici.

John Cooper Works, divizia de performanta a constructorului britanic, a pregatit cel mai puternic Clubman. Noua versiune de performanta a celebrului Clubman vine cu modificari atat la nivelul designului exterior si interior cat si la nivelul performantelor pe sosea.

Noul Clubman JCW se individualizeaza prin noul kit aerodinamic, care include fante de admisie pentru spoilerele fata si spate, dar si prin oglinzile retrovizoare din fibra de carbon, pragurile laterale si priza de aer de pe capota. Aerul sportiv este completat de tevile de esapament cromate, jantele de 18 inch din aliaj si vinilurile aplicate pe vopseaua rosie.

John Cooper Works a umblat si sub capota noului Clubman, propulsorul de 1.6 litri supraalimentat dezvoltand acum 192 de cai putere si nu 175 asemeni versiunii standard.

Surplusul de putere este manevrat mai usor multumita franelor si suspensiilor imbunatatite.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru