Premiera: Mitsubishi Colt 2008

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 23.07.2007
Mitsubishi a anuntat ca va prezenta la Frankfurt un facelift pentru modelul Colt si o editie speciala a acestuia.

Mitsubishi se pregateste intens de Salonul Auto de la Frankfurt unde va lansa pe langa mult asteptatele modele Lancer si Lancer Evo X si o varianta revizuita a actualului Colt. Modificarile aduse sunt putine si nu schimba foarte mult "fata" micului model. Colt va fi disponibil in noi culori metalizate, va veni cu un nou pachet pentru interior, va fi "incaltat" cu jante din aliaj de 15 sau 16 inch iar versiunea standard va avea o echipare mai bogata.

Tot in septembrie Mitsubishi va lansa si o versiune speciala pentru Europa care va oferi clientilor un aspect mult mai individualist. Stalpii A, B si C ai masinii vor fi vopsiti in culoarea neagra asemeni plansei de bord, a panourilor portierelor si a blocurilor optice fata iar jantele standard vor fi inlocuite cu unele din aliaj de 16 inch. Editia speciala va purta un nume diferit in tarile in care va fi vanduta insa Mitsubishi nu a precizat informatii despre cum va fi botezata aceasta.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru