Premiera: Opel Astra Sedan

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 06.11.2006
Noul Opel Astra Sedan a fost lansat in premiera la Salonul Auto de la Istanbul.

Opel a lansat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Istanbul noul model Astra Sedan cu patru usi. Acestal, al cincilea din seria Astra, va fi echipat cu doua motoare pe benzina si doua motoare diesel si va fi disponibil pe piata in toamna lui 2007.

Alain Visser, directorul executiv al Departamentului european de marketing al Opel, a declarat ca a ales Turcia pentru lansarea modelului Astra Sedan pentru ca acest salon este cel mai important din zona si pentru ca Turcia este una din cele mai importante piete pentru modelul clasic compact sedan. Modelul va fi produs in Gliwice, Polonia pentru a servi mai bine cererii de pe piata centrala si est europeana.

Motorizarile disponibile pentru Astra Sedan sunt cuprinse intre 1.3 si 1.8 litri si dezvolta o putere cuprinsa intre 90 si 140 de cai putere. Transmisia este fie manuala in cinci sau sase trepte, fie automata. Elementele de siguranta nu lipsesc, Astra Sedan fiind echipata standard printre altele cu ABS, CBC (Cornering Brake Control) si asistenta la franare.

Cu un portbagaj de 500 de litri, sedanul in patru usi este catalogat ca fiind o adevarata masina de familie.

Comentarii (1)

  • Ciocan Ilie
    Opel Astra Sedan
    O adevarata limuzina, ideala pentru o familie mai numeroasa. Merita achizitionata.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru