Premiere Renault: Modus facelift si Grand Modus

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 09.10.2007
Renault a prezentat, odata cu faceliftul lui Modus, un model nou denumit Grand Modus, in stilul Scenic-Grand Scenic.

Renault a publicat primele fotografii oficiale ale faceliftului operat minionului Modus, oferta Renault in clasa mini. Surpriza vine insa din alt punct de vedere. Pe langa versiunea restilizata Modus Renault a prezentat oficial, prin fotografii de presa, un nou model de sine statator care isi face debutul in gama francezilor.

Se numeste Grand Modus si este practic o versiune marita a clasicului exponent al gamei in segmentul masinilor de oras. Grand Modus se evidentiaza prin cei 16 centimetri in plus fata de versiunea de baza (4030 mm fata de 3870 mm) si prin ampatamentul marit si el cu 10 centimetri. A rezultat o masina placuta ca design, deloc fortata. Practic, vorbim de un Modus ceva mai umflat care aduce cu sine un spatiu imbunatatit pentru bagaje (+113 litri, deloc de ignorat) si o bancheta culisanta si rabatabila 1/3 - 2/3. Pretul lui Grand Modus nu a fost facut inca public, insa se cunoaste faptul ca modelul va debuta pe piata la inceputul anului viitor.

In ceea ce il priveste pe noul Modus, faceliftul a adus schimbari mai ales la nivelul stilisticii anterioare si posterioare. Astfel, stopurile au fost refacute subtil, fiind inlocuite de unele mai putin "dragute", insa mai moderne.

Blocurile optice vin insa cu o forma mai mult decat schimbata, aducand o imagine proaspata minionului model francez.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru