Premiul pentru 15 ani de existenta: Corvette Grand Sport Raffle

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 01.08.2009
Muzeul National Corvette va implini 15 ani de existenta. Pentru a celebra acesta varsta, conducerea muzeului ofera ca premiu modelul Corvette Grand Sport Raffle.

Muzeul National Corvette se apropie de celebrarea celui de-al 15-lea an de existenta si ofera ca premiu un autoturism Corvette Grand Sport Raffle. Automobilul va dispune de transmisie manuala cu 6 rapoarte, un spoiler ZR1, jante cromate si faruri negre.

La interior, modelul va avea scaune imbracate in piele de culoare rosie si un sistem audio a caurui navigatie dispune de tehnologia touch-screen. De asemenea, Corvette Grand Sport Raffle va avea o evacuare dubla iar pe stalpii exteriori din spate vom vedea inserat logo-ul Muzeul National Corvette. Premiul va fi oferit pe data de 6 septembrie.

via | zercustoms

Comentarii (1)

  • Bogdan
    raffle
    "raffle" inseamna "tombola". Se face o extragere cu biletele de la Muzeu si castigatorul primeste masinuta aia frumoasa... :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru