Preview Jaguar XF Concept

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 15.12.2006
Britanicii de la Jaguar au publicat un preview a conceptului pe care il vor lansa la Detroit. Nu exista absolut nicio informatie oficiala legata de acesta.

Jaguar a publicat astazi un prim preview al conceptului cu patru usi care va fi lansat la Detroit in 3 ianuarie 2007. Nu exista inca nici o declaratie oficiala legata de numele conceptului sau de modelul pe care il anticipa, insa presa internationala afirma ca noul prototip se va numi X11 si va reprezenta modelul de inspiratie pentru XF, urmasul lui S-Type.

XF va fi al doilea model din gama, dupa XK, care va prezenta noile linii stilistice ale casei britanice: linii moi combinate cu linii foarte puternice si flancuri inalte.

Gama de motorizari va include patru unitati pe benzina si doua diesel. Prezenta motorului cu sase cilindri de 3.2 litri in versiune turbo si a V8-ului diesel de 3.6 si 272 CP aduna puncte pretioase la capitolul avantaje. La un an dupa lansare va veni sub capota lui XF supermotorul V8 de 5.0 litri care va debuta inainte pe Jaguar XK-RR.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru