Prima imagine cu Fiat 500 Abarth

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 18.02.2008
A aparut prima imagine cu noul Fiat 500 Abarth. Versiunea sport a micului 500 va fi lansata la Geneva.

Esential

150 CP este cea mai probabila motorizare pregatita de Fiat si Abarth.

Anul trecut la Geneva, Fiat a relansat celebrul brand Abarth prin prezentarea conceptului de curse Grande Punto Abarth S2000. Odata cu renasterea casei Abarth si lansarea noului Fiat 500, grupul italian a dat doua lovituri de senzatie pe piata auto mondiala.

La un an de la renasterea casei Abarth, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Fiat va prezenta versiunea de top din gama modelului 500. Este vorba despre noul Fiat 500 Abarth. O prima imagine, deocamdata semi-oficiala, cu mult-asteptatul Fiat 500 Abarth a facut valva in aceasta dimineata pe internet.

Asadar, la deschiderea salonului elvetian vom putea admira versiunea super-sportiva a modelului care a castigat titlul de Masina Anului 2008 in Europa. Kit-ul de performanta Abarth este semnatura de originalitate pe care o gasim pe noul Fiat 500.

Prizele de aer marite, pragurile laterale, sistemul de evacuare sport si amplasarea deflectoarelor pe spate pentru o mai buna circulatie a aerului, toate acestea, alaturi de sigla Abarth construiesc imaginea agresiva si sportiva a modelului pregatit pentru Geneva.

Alaturi de noul look adus exteriorului, ne asteptam ca emblema Abarth sa fie vizibila si la interior, cel putin prin scaunele sport si prin pedalierul de aluminiu. Desi nu sunt date oficiale putem banui ca Fiat 500 Abarth va fi motorizat de un T-Jet de 150 CP.

Ramane sa asteptam informatiile oficiale ale constructorului pentru a confirma identitatea si caracteristicile viitorului Fiat 500 Abarth.

Via | MotorAuthority

Comentarii (2)

  • fiat
    eu am un 500 cu motor 1.4 si are 100 cp
    0 0
  • topolino
    e superba abia astept sa o cumpar
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru