Prima imagine cu Kia Pro Cee'd

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 26.07.2007
Coreenii au publicat prima imagine oficiala a noului model din gama Cee'd, hatchback-ul cu trei usi.

Kia a anuntat anterior ca va construi si o versiune cu trei usi pentru modelul Cee'd. Hatchback-ul cu trei usi va fi prezentat oficial pe data de 11 septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.

Denumit Pro Cee'd, hatcback-ul cu trei usi nu reprezinta doar o simpla versiune a fratelui mare, ci un model nou, dezvolat din conceptul prezentat anul trecut la Paris.

Proiectul Pro Cee'd a fost realizat de divizia Kia din Europa, aflata sub conducerea designerului Peter Schreyer. Viitorul model va fi produs in fabrica Kia din Slovacia, incepand cu luna noiembrie si va intra in showroom-uri la inceputul lui 2008.

Comentarii (18)

  • elninio
    kia
    e tare masina cred ca o sa sparga piata astia de la kia cu ceed lor av vazut un drive test si spineau aia ca e asa de bine izolata fonica cum numai la masinile premium gazesti adica masini de varf am intrat pe site si miam pus niste obtiuni ma frate la 13000 euro fara tva avea aprope totul inclusiv incalzire in scaune nu cred ca la pretul asta gasesti ceva poate peste 20000 de euro si mai e faza aia cu 7 ani garantie 3 date de kia europa si 4 de kia romania pai 7 ani e o viata de om.
    0 0
  • Razvan
    Mda
    Daca zici tu asa sa fie,la 13000 merita bani chiar si un 17000 mi se pare o suma decenta,eu unul astept sa vad la cat vine fiat bravo in Romania
    0 0
  • bentley
    kia nu e masina
    ce praf e. nu as da nici 10000
    0 0
  • mai bentley
    tu nu ai da nici o suta..ca nu ai..tu nici un leu jumate nu ai da pe biletul de autobuz..ca nu ai
    0 0
  • jiji B
    kia
    asta nu e masina frate, luati-va logan,scutesti niste bani....
    0 0
  • Zbungee
    Logan :P
    Poti sa iti bati loganu de pompa de apa, ca nu-i bun decat de masina de dus gunoiu comparativ cu 80% din piata auto...
    0 0
  • e frumusica
    e o masina care, zic eu, se incadreaza bine in nevoia romanului si posibilitatile pe care le are, mult mai bine decat loganul care cu toate ca este mai ieftin e mult mai prost (mult mai urat, mult mai putin fiabil, mult mai putin confortabil, in schimb destul de spatios), mai bine as astepta 1 an sa strang bani pentru cee`d decat sa ARUNC banii pe logan, cu toate astea nu am parerea ca s ar putea impune in fata concurentei de 20.000 cum se vb mai sus, dar ofera ff mult pentru pretul ei. O alegere ff bun as putea zice.
    0 0
  • cine zice ca KIA nu`i masina nu stie probabil ca toata modelele sunt echipate cu motoare GM ...
    0 0
  • sursa pieselor GM...
    este posibil sa stiti, sau nu, dar ~60% din tot ce se fabrica de Ford(USA+Europa), sau sustinut de Ford, au ca sursa de piese(subansamble, etc.), fabricile din sudul Chinei. :))
    0 0
  • rectific, scuze, hai ca m-am tampit...
    in loc de Ford a se citi GM :) :) scuze inca o data.
    0 0
  • da
    Masina e frumoasa. Sa fie si buna .....
    0 0
  • n-are treaba GM
    Kia e surata mai mic a lui Hyundai, nu stiu de unde ati scos-o pe asta cu GM. S-a investit mult in modelul asta si a fost proiectat sa obtina 5 stele la euro NCAP. nu mai spun de suspensia independenta spate. Marele avantaj la Ceed este ca nu platesti firma. Fitosii nu se simt bine in ceed :)).
    0 0
  • crynos2
    sunteti tirtani,ni stiti nimic,sorry.mai studiati copilasi,eo masina f.f.buna
    0 0
  • nu_beau_suc
    corect!!!
    da, harfe harfe...kia este misto, la fitzosi le e frica ca o sa fie prea multe prin capitala.. :))
    0 0
  • e frumoasa masina.an belgia este la 12000 mii euro se face o reducere la pret
    0 0
  • lucian
    marfa rau masina
    am fost si am testat masina......e tare rau de tot vA ZIC EU...AM TESTAT UN 2 LITRI DIESEL CU 140 DE CAI ...E SPATIOASA NERVOASA...SI DIN CATE AM VAZUT EU E MARFA RAU...EU UNU DEABIA ASTEPT SA VINA LISTA DE PRETURI IN ROMANIA SI SA MIO IAU
    0 0
  • e bunicica masina la bani astia
    are 7 ani garantie,dar dupa garantie est prost dak o ti k o sa kda toata masina...arata mai bine pro-cee' dekt cee'd normal...masina de pustany
    0 0
  • unamed
    kia
    ala de zice de logan.....este o masina praf rau de tot,imediat o prinde rugina...nu trec 3 ani si e plina de rugina....in doua cuvinte "este praf"...in schimb Pro cee'd ul....draguta masina,are si motorizari avantajoase...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru