Prima imagine oficiala cu noua Mazda 6

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 07.08.2007
Noua generatie Mazda 6 va debuta la Salonul de la Frankfurt. Pana atunci iata prima imagine oficiala a sedan-ului.

Japonezii vor ataca cu forte proaspete piata sedan-urilor incepand cu luna septembrie, cand Mazda va prezenta la Salonul de la Frankfurt noua generatie a unui model cu mare priza la public. Este vorba de noua Mazda 6 care, potrivit teaser-ului oficial lansat astazi, va imprumuta linii de design asemanatoare modelelor Lexus si Infiniti.

Noul sedan japonez de clasa medie va creste in dimensiuni si va imprumuta componente mecanice de la proaspat lansatul Ford Mondeo. Latimea mult mai mare va face ca stabilitatea masinii sa se imbunatateasca si habitaclul sa devina mult mai spatios. Este de asteptat ca Mazda 6 sa primeasca si un motor V6 de 3.5 litri care ar urma sa fie disponibil doar pe unele piete.

Pentru ca deja concurenta este acerba pe aceasta piata, Mazda 6 va veni cu un nou pachet de dotari interioare superior versiunii actuale si cu o calitate mult mai buna a finisajelor.

Comentarii (45)

  • mda
    nu-i cine shtie ce ... !!!
    0 0
  • hmmm
    parca arata mai bine actualul Mazda6, e mai agresiv un pic...
    0 0
  • URAGANU
    tarani
    Numai un taran posesor de Logan sau orice alta masina frantuzeasca ar putea spune "nu-i cine stie ce". Ultimii ani au dovedit ca japonezele bat europenele din toate punctele de vedere. Cata Taranu cu Logan sa nu faca diferenta intre caruta lui infecta si o Mazda ?
    0 0
  • Nic_Bv
    Noblesse oblige
    Dintr-un anumit punct de vedere, nu e cine stie ce. Intr-adevar, cand esti deja sus, peste majoritatea marcilor, cresterea calitativa sau schimbarile de design sunt mai greu de perceput.

    Dar ele exista. Cu fiecare pas facut, Mazda se apropie de perfectiune.
    0 0
  • japonezu'
    cam banala
    nu-i cine stie ce...
    0 0
  • Nu-s loganist!
    Pentru "Uraganu"!!!
    Ce te legi de toata lumea? Fiecare are dreptul la opinia proprie! Sunt masini care ne plac, sunt care nu! Gusturile nu se discuta! Se imbunatatesc... Sau te crezi mai rotund daca i faci tarani pe aia care nu sunt de parere cu tine?
    Nu uita ca taranii din provincie baga banii in Bucuresti
    0 0
  • ousama
    Mari netoti... Vedeti o poza si imediat cu parerea. Nu stiti nimic de dotari, de pret si gata comparatia cu "Loganu'". E ca si cum ai compara un OZN cu o trotineta...
    0 0
  • ~!~ The texan ~!~
    Seamana cu Lexus Gs putin
    sa vedem la ce bani o sa fie ....
    0 0
  • ..
    sa speram ca au imbunatatit mai mult calitatea materialelor la interior.
    0 0
  • yo si numa yo
    mazdoaca
    furaciune de la Lexus- ultima are un fulminant ascendent in ultima vreme
    0 0
  • logan vs. all
    Astept nerabdator comparatii intre Logan si Lamborghini, Logan si Rolls Royce...si alte alea..
    De asemenea, astept ca oricine are o parere negativa despre o masina straina sa-si inceapa textul cu: " Eu taranul..." indiferent daca e posesor de Logan sau de Lexus. Asta ca sa nu se mai flambeze unii si altii.
    0 0
  • alt taran
    pt uraganu
    loganu aduce bani la buget
    0 0
  • mazda
    frumos...design klar
    0 0
  • sa fim noi sanatosi...
    Sincer, sa va spun opinia mea, daca toata lumea o da in opinii legat de Logan, ca de, orice articol are comment-ul sau aferent in care se implica un Logan, parca ne-am blestema cu Loganul. Putin in pasa, mi-as lua o Mazda si azi de as avea suna necesara, ca e actualul model, ca va fi viitorul, nu ma intereseaza. Suntem in Europa, masinile europene sunt la mare cautare (si cele mai fiabile si elegante de altfel), dar eu vad acel altceva in tr-o Mazda, iesi din multimea de VW, Opel, Skoda, s.a.m.d. Si cu parere de rau v-o spun, sunt posesor de Opel, dar l-as da in orice moment chiar si pentru Mazda 3, daca nu Mazda. In fine, poate sunt off-topic, sorry, dar ca sa spui ca e banala, nu stiu daca se leaga cu Mazda banaliatea, paote pana acum vreo 6-7 ani da, dar acum nu se mai incadreaza in banalitate. Dar de Passat, Golf, Astra, Focus ce sa mai zici de banalitate. Natia noastra asa s-a obisnuit si greu va iesi din tipare, mai ales cu Renualt-ul in "curtea noastra" care nu face decat sa ne duca la o banalitate si mai mare...da ce sa-i faci, vulpea cu strugurii...si mazda e banala :))
    0 0
  • mazda 6
    mai bine nu schimbau chiar asa de mult designul, parca nu mai e chiar asa de sportiva
    0 0
  • Iulian
    Vreau si eu!
    Daca e la fel de reusita ca actualul model, cu siguranta va face valuri. Ca design nu ma pot pronunta din cauza fotografiei din fata. Totusi, volumele tradeaza o silueta foarte eleganta.
    0 0
  • sunteti nebuni
    mai lasati draccu loganu ala, mereu il comparati cu orice masina de apare in articole...vb vere de mazada de cum a evoluat care se pricepe...mai lasati rahatu ala de logan...masina saracului :)))
    LOGAN MASINA SARACULUIII< ce evolutie, vb de mazda....ultima versiune, rap pret/calitate, ce imbunatatiri a adus fata de modelul precedent...nu incepeti cu loganu ca face ca drege...vai cum e sa pui un gainat langa o floare....ce simplu e...poate si la voi tot asa e prin casa...:)))
    repet LOGAN MASINA SARACULUI , cu o floare nu se face primvara beiiii!!!
    0 0
  • banalitate
    Ca sa spui ca e o banalitate, trebuie sa fii chiar taran, ca sa aduci vorba de logan si sa-l conpari cu Mazda e total gresit, sunt curios ce masina are cel care spune ca Mazda e banala, sigur un rahat de logan sau ceva frantuzesc "foarte interesant"
    0 0
  • Mie imi place...
    E frumoasa din fata. Astept sa vad si restul. Nu va mai certati fara rost. Astept si opinia expertilor...
    0 0
  • imi place
    chiar arata misto din fata..asteptam mai multe detalii:D
    //ai zis bine oggy
    0 0
  • Si loganu tot masina e !
    De ce trebuie sa comentati mereu sa comparati mereu noile modelel cu LOGANUL ? Ce dak e masina saracului ? nu e tot masina ? dak nu ati avea bani sa va permiteti sa luati una straina si ati putea sa luati logan ati lua ... Asa cum e el e bun .... cel putin asta e parerea mea ... pana la urma tot masina e .... pt romanii nostri e carutza ... dar ati vazut k in unele locuri din afara loaganul e apreciat ?
    0 0
  • Agrigoroaei Sorin
    Mazda v6.01
    Are "ochi de japonez" si zimbetul á la ...
    0 0
  • !!!!
    pai ar trebui sa imi strang bani depe acuma sa imi iau una chiara daca sunt fan honda !!

    fata m-a convins , asteptam unprofil si un spate sa vedem daca arat la fel de bine !!
    Pe partea de design, ca expert in domeniu , pot sa spun ca formele sunt blande , bine proportionate, iar tineri japonezi au reushit sa imbine forme agresive cu linii elegante . Designul nu este unul inovator ci mai degraba unul previzibil dar cu toate astea arat bine

    O zi buna !!
    0 0
  • Da
    Mie imi plac masinile japoneze si frantuzesti.Japonezele (inclusiv Mazda) calitate fiabilitate....
    Masinile frantuzesti : Citroen - cea mai super suspensie - Peugeot- motoare formidabile , Renault -raport pret/calitate excelent.
    Sa vedem pe Mazda cu ce motoare vine , finisari , etc.
    0 0
  • katalyn
    voi ce nu intelegeti e ca fiecare masina se adreseaza unui anume grup de cumparatori! cei care cumpara logan, sa fiti sigur ca nu ii dau banii afara din casa, dar o masina noua..e o masina noua..si decat sa isi ia ceva la mana a doua, fara sa sti pe ce maini a fost, mai bine nu atat de evoluat , dar nou! cei care isi permit , cu siguranta nu sunt de acord cu ideea "logan"! nici eu nu o consider a fi o masina prea buna, si as considera-o chiar slaba pt pretul ei, dar cand trebuie, te multumesti si cu putin! si atunci va certati degeaba pe o tema banala! cat despre mazda, arata simpatic rau , sa vedem ce o sa poata!
    0 0
  • Mazda e masina
    Masina pare interesanta. Sper ca Mazda sa se mentina si prin noul model la un nivel ridicat. Eu, unul, sunt de parere ca japonezele (a nu se confunda cu asiaticele) bat la cur orice nemteasca / europeana. Uitati-va in testele J.D. POWER sa vedeti acolo ca Toyota, Mazda, Honda detin suprematia. Locurile in topul clasamentului se schimba periodic. Dar intre ele. Pacat ca in Romania, Mazda nu a pompat prea multi bani in publicitate, dar uitati-va prin vest, e plin de Mazde. Dealerii Mazda de pe la noi ar trebui sa dezvolte conceptul buy-back daca ar vrea sa faca o treaba, sa dezvolte o strategie mai buna ca sa intre puternic pe piata. Pentru ca la noi s-a impamantenit treaba aia cu "sa fie nemteasca", lucru care este total neadevarat. Oare nu ar trebui sa ne punem si noi intrebarea de ce tot mai multi nemti opteaza pt. marci precum Mitsubishi, Mazda, Honda.....
    Una peste alta, sunt convins ca cercetatorii de la Mazda nu au lasat-o mai moale in ceea ce priveste noul model. Sa vedem ce va fi la Frankfurt.
    0 0
  • flaviu
    deshi fan bmw...
    mashina arata sooper..;)
    0 0
  • Nu se compara cu o honda
    0 0
  • fun WV
    Sunt de top!
    Cu toate ca sunt fun masinilor germane, jos palaria pentru porductia japoneza de masini! Pacat ca va luati de nimicuri. Fac si francezii ce pot. Sincer, mai bine faceau doar parfumuri. Dar sustin ca si masinile frantuzesti sunt OK, inclusiv Logan-ul. Bine ar fi de l-ar putea avea tot "saracu'" din Romania. Dar, din pacate, e prea scump pt. buzunarul romanului sarac. Deci, tot nu e pt. saraci. sa vedem cu ce concept or sa vina cei de la volkswagen ca sa bata piata mainilor frantuzesti destinate "saracilor"! Pana atunci, sa ne bucuram de ce avem! Cu stima!
    0 0
  • andrei
    super
    dak mashina asta nu e sportica(vorbim d fatza) atunci luatziva fratzilor un Ferrari(sau nici ala nu e prea sportiv?).Dupa mine mashina asrata super OK,ce i drept din singura imagine disponibila, dar era shi d asteptat pt k vorbim d o mashina japoneza
    ?Mai ramane d vazut pretzul acestui model,kre sper sa fie unul rezonabil
    0 0
  • Pff..
    RX8 pe fata...
    0 0
  • hmmmmm
    mai bine bmw decat mazda
    0 0
  • aiurea
    seama prea mult cu mazda 3... trebuia sa o schimbe mai mult, e adevarat ca sunt bune, da degeaba daca decat la fiabilitate, nu imi place, nu as da nici 15.000 pe ea, mai bine iau actuala mazda 6 la 20.000 cu optiuni gramada, caci presimt ca va avea un pret prea mare cum obisnuieste mazda pentru masinile lor!
    0 0
  • taranilor
    aveti probleme mari ma baieti ma...cu capul :)))
    0 0
  • DA
    Masinile japoneze au ramas singurele care mai respecta cat de cat normele de fiabilitate. Cat despre comparatia cu Logan, nu-si are rostul, sunt clase si marci diferite. Si inca ceva, ca cineva de aici a adus vorba de "masini frantuzesti" ca fiind rahaturi. Banuiesc ca este un snob (un alt fel de taran) care pretuieste brandul ca asa a auzit el si toti "taranii/tiganii" au. Marcile se stiu.. sa nu fac eu reclama aici.. :)
    0 0
  • PEUGEOT 407
    PEUGEOT 407 RULZZZZZZZ!!!!!!!!! si e masina frantuzeasca saaccc :)))) si am vazut o mazda la un pret in care iti luai un PEUGEOT 407 plus vreo 3 LOGANURI ca sa faci piata cu ele :)))
    0 0
  • Andrew
    Faina
    Arata bine, o combinatie intre sport si eleganta, am incredere in ce fac japonezii. Dar inainte sa visam la asemenea masini sa ne uitam in buzunarul nostru, pana atunci ramanem la Loganurile noastre care pana la urma sunt acceptabile pt. drmurile noastre. Productia Loganului e benefica pt. noi, a oferit noi locuri de munca, si datorita lui au mai disparut din harburile de 1310 multumita programului rabla, sau
    a-ti fi preferat sa se fi produs in continuare clasicele Dacii. Nu sunt fan Logan si chiar daca e mai slab calitativa decat celelalte depinde si cu o ingrijesti, am vazut masini mult mai scumpe aduse in ultimul hal, pacat de ele, unii nu stiu sa aprecieze valoarea banului si cat de greu se castiga pt. unii. Nu mai comparati orice masina cu Loganul ca e plin de asemenea postari, e satula lumea ..gata!
    0 0
  • robby g
    magic...
    eu am o MAZDA 323 din 2003,2000cc TDI, am luat-o q 8000euro la 60.000km... dupa ce am luat-o am fost la un mecanic care a lucrat 20ani in germania si aqm si-a faqt atelier in buc.stiti ce a faqt dupa ce mi-a verificat masina..m-a mangaiat p kelie poate se ia norocul..spunea k mazda e o masina completa:calitate/design/motor/fiabilitate/pretz. Sunt foarte multumit d ea si nu as skiba-o p niciub golf/astra/skoda..sa nu vb de frantuzisme sau italienisme..esti kamikaze dak iti iei asa ceva. bafta
    0 0
  • florin
    de acord cu yoyo peugeot 407 rullz,407 coupe ,607 ,citroen c6,etc
    0 0
  • greenman
    mazda
    mazda, toyota si honda sunt masini bune si cred ca in viitor vor cucerii si europa de est.oricum se bat la orice ora cu peugeot.cei care baga loganul in aceasta poveste, sunt burtosii cu passate second, care sunt gelosi si furiosi ca nu si-au luat prestige de banii aia.
    0 0
  • Mazda
    Mazda e cea mai fiabila masina din lume in 2007 si asta spune totul


    "sa nu vb de frantuzisme sau italienisme..esti kamikaze dak iti iei asa ceva. bafta" esti nebun.
    0 0
  • mazda ionut
    :)))) bah dar sunt ceva nebuni in lumea asta!!! auzi la el, daca iti iei masina frantuzeasca sau italieneasca esti kamikaze :))) si de nebun cred ca tu esti bah ionute!! n-ai nici o treaba cu viata...sti macar ce inseamna fiabilitate?!? :)))
    0 0
  • florin
    asa e sa sti sunt o gramada de nebuni in lumea asta
    0 0
  • florin
    sunt de acord cu yoyo
    0 0
  • barboss
    cate detalii
    Noua Mazda 6 va dispune de un V6 Duratec de 3.5 litri si 265 CP, cu cinci cai mai mult decat cea mai performanta versiune actuala a modelului, MPS.
    In aceste conditii, noua Mazda 6 MPS ar putea veni cu nu mai putin de 350 CP, o valoare enorma la care ar ajunge cu ajutorul unui turbocompresor de ultima generatie.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru