Primele imagini ale conceptului Fiat Mio FCC III

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 28.10.2010
Peste 1.000 de fani ai mărcii Fiat au colaborat pe internet pentru dezvoltarea conceptului Mio FCC III. Nu există şanse ca acest proiect să devină mai mult decât un concept.

Fiat a prezentat conceptul Mio FCC III la Salonul Auto de la Sao Paulo. Conceptul este realizat cu ajutorul utilizatorilor de pe internet, mii de persoane fiind implicate la realizarea aspectului final al lui Mio FCC III. Din păcate, cei peste 1.000 de contribuitori nu au fost foarte inspiraţi atunci când au ales numele noului concept de la Fiat. Intenţiile producătorului italian privind conceptul respectiv sunt necunoscute în acest moment, oficialii Fiat prezentând conceptul aşa cum se poate vedea în imagini, fără alte comentarii.

Singura declaraţie a oficialilor Fiat în privinţa conceptului Mio FCC III a fost legată de faptul că modelul este destinat unei lumi a viitorului, în care şoferul poate fi un simplu pasager al vehiculului controlat prin mijloace inteligente. Practic, oficialii Fiat spun că modelul respectiv ar fi gândit pentru momentul istoric în care vehiculele se vor conduce singure, iar singura ocupaţie a şoferului va fi să nu-şi piardă cheile şi să aleagă destinaţia.

Nu este clar dacă vreun element de design prezent pe acest model va ajunge în următorii ani în producţie.

Conceptul Fiat Mio FCC III are o lungime de 2.489 milimetri şi beneficiază de un plafon panoramic din sticlă. Roţile sunt acoperite cu capace speciale pentru a îmbunătăţi coeficientul aerodinamic, iar interiorul se bucură de un sistem multimedia extrem de avansat, alături de scaune inspirate de canapelele unui lounge. Aspectul modelului respectiv aminteşte mai degrabă de un concept Nissan decât de o creaţie a celor de la Fiat, iar explicaţia vine din faptul că proiectul a fost realizat conform dorinţelor utilizatorilor care au participat la programul de dezvoltare al conceptului.

Via | WorldCarFans 

Comentarii (1)

  • raduku
    Design
    Imi place cum arata. As dori mai multe detalii.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru