Comentarii (10)

  • ...
    16,8 l/100 km consum mediu????
    4 2
  • Aditza
    De la geam se vede la fel
    Bun, dar nu prea se vede face liftul. In continuare ii lipseste o consola centrala cu cotiera inclusa.
    2 0
  • @bogdanc
    la un trip de 40 km in care a fost plimbata de colo-ncolo prin port si pe trailere, n-are nici o legatura cu consumul mediu real...si cand pornesti un diesel in primii km iti arata 20-30 l la suta de km.
    asa ca ori iti place sa fi carcotas, ori cunostintele in materie de masini sunt la nivel de 'genunchiul broastei'
    ciao!
    5 4
  • Facelift minimal
    Calitatea interiorului si zgomotul interior(in special cel provenit de la motor) m-au determinat sa nu cumpar aceasta masina. Pretul este unul bun dar trebuit facut rabat de la confort. O masina buna pentru drumurile din Romania.
    1 0
  • Etienne
    SX 4 - look agresiv
    OK facelift-ul, insa numai in cazul in care folosesti masina pe drumuri asfaltate. In conditiile in care te bagi intr-un offroad usor, cu varianta cu tractiune integrala (pentru ca asa ne-a fost prezentata masina cand a aparut - un 4x4 de iesit la iarba verde) bara de protectie fata, cu aspect ''racing", s-ar putea sa nu ajute prea mult, ba dimpotriva.
    3 1
  • pt. "destepti"
    prietene fra nume, cel care ii raspunzi lui bogdanc, pe ce masini diesel ai vazut tu consumuri de 30l/100km MEDIU? pe Mercedes Actros, pe Volvo FM12, pe MANN TGX, de unde scoti aberatiile astea? si culmea e ca mai si primesti voturi. si, apropo, prin ce port crezi tu ca a fost plimbata masina asta, tinand cont ca Ungaria nu are iesire la mare? :)))
    E adevarat ca nu are cum a aiba consum mediu real 16l in regim normal, dar e clar ca macar pt. sedinta foto, tinand cont ca sunt poze oficiale, puteau si ei sa fie mai atenti la ce pozeaza, sau macar sa faca un retus profesional in Photoshop. si cred ca exact la asta se referea si bogdanc, dar, ma rog...multi "destepti" pe aici. e greu sa faci diferenta intre o ironie si o afirmatie serioasa, iti trebuie IQ peste 40.
    3 2
  • stefan
    raspuns
    De ceva timp conduc un 4X4 Suzuki si sunt super multumit.Am mers cu el pana acum 8.000 de km in diverse situatii si nu a consumat mai mult de 5,5 6 l la 100km.Este diesel si nu i+am dat mai mult de 3000 de ture .Daca pleci ca la raliu s+ar putea sa+ti indice un consum de 16+18 dar isi revine imediat.Repet sunt super multumit
    5 0
  • SX4
    Am un SX4 1,5 101 CP AVG imi arata iarna 8,5 l iar acum 7,9 l circul preponderent urban.
    Masina are 1 an si putin peste 30.000 de km.
    3 0
  • stefan
    raspuns
    modelul pe care il posed este 1,6 diesel si repet sunt extraordinar de multumit
    6 0
  • cine nu stie sa taca
    Pentru carcotasi gen mihai sau Etienne, va anunt ca am un SX4 4x4 cu care am traversat Dobrogea in lung si in lat, am traversat DN67C (Transalpina, pentru cine nu stie) si merg cu el in mod curent pe trasee offroad din Valea Doftanei si Sinaia.
    Asa ca, daca nu stiti, intrebati sau aveti bun simt si taceti.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru