Primele informatii despre Porsche 911 GT2

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 13.07.2007
Porsche a publicat o brosura cu primele informatii si imagini ale modelului 911 GT2, care va debuta abia la Frankfurt.

Pentru pasionatii modelelor Porsche avem vesti bune. Constructorul german a oferit publicului primele informatii si imagini ale mult asteptatului 997 Porsche 911 GT2 prin intermediul unei brosuri. Prima aparitie live a coupe-ului va avea loc in septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt insa pana atunci trebuie sa ne multumim cu imaginile si promisiunea ca modelul va fi cu adevarat sportiv.

GT2 va fi echipat cu un motor turbo cu sase cilindri de 3.6 litri care dezvolta 530 de cai putere la 6500 de rpm si un cuplu motor de 505 Nm intre 2200 rpm si 4500 rpm. Tot bagajul de putere va fi trimis puntii spate prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte. Nu se stie inca daca va exista si o transmisie automata cu dual-clutch.

Performantele sunt si ele impresionante si vor satisface pe toti cei insetati de adrenalina:acceleratie 0-100km/h in 3.6 secunde, acceleratie 0-160 km/h in 7.4 secunde si o viteza maxima de 328 km/h. Pentru a putea tine in frau herghelia de sub capota Porsche a incaltat coupe-ul cu jante de 19 inch si sistem de control al tractiunii cu trei trepte de utilizare.

Cei care doresc un condus mai sportiv pot selecta una din cele trei trepte: prima dezactiveaza sistemul electronic de stabilitate (ESP), al doilea intrerupe sistemul de control al tractiunii si ultima treapa iti ofera control deplin al masinii.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru