Primul model chinezo-american

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 15.03.2007
Primul model realizat prin parteneriatul Chrysler - Chery va fi prezentat peste o luna la Shanghai.

Producatorul chinez Chery Automobile a anuntat ca luna viitoare va prezenta la Salonul Auto de la Shanghai modelul A1, primul model realizat in colaborare cu Chrysler.

A1 este primul model din cele sase care vor fi realizate prin parteneriatul dintre Chrysler si Chery. Noul model A1 va inlocui modelul Chery QQ (foto), dar nu va fi masina chinezeasca pe care Chrysler o va vinde in Europa si SUA. Conform purtatorului de cuvant de la Chery, Wang Wei, modelul A1 va fi destinat exclusiv pietei din China.

Inca nu se cunoaste ce model realizat de Chery si Chysler va fi destinat pietelor din Europa si SUA. Mai multe informatii vor fi disponibile odata cu deschiderea salonului din Shanghai, in data de 21 aprilie.

Comentarii (6)

  • Astia ar s-a copia si pe ei insisi....:)))
    Poate gresesc eu dar asta are portiere identice cu ale vechiului nostru Matizar, doar fata sa zicem ca e mai vesela un pic :). Sa nu ne asteptam ca va fi in stare de prea multe......
    0 0
  • NU CA SEAMANA CHIAR ESTE
    astia au luat matiz-ul si au pus alt motor doar atat dar in rest caroseria este la fel cu fata putin modificata dar nu prea mult ca MULTI DINTRE NOI NU AU VAZUT INCA MODELUL MULT MAI FEMININ DE LA MATIZ CEL APARUT ACUM 2-3 ANI SI IN ROMANIA.... ESTE APROAPE IDENTIC CU PANARAMA ASTA DE MASINA PE CARE O SCOT ASTIA.
    0 0
  • sailor66
    buburuza
    foaie verde de parbriz
    iar facura un MATIZ!
    0 0
  • audist
    pentru johnny
    ai auzit de netiquette? NU E NEVOIE SA URLI. Si macar daca ai avea niste opinii pertinente fanul bmw care considera ca bmw-ul este egalul daca nu superiorul unul lambo. :(
    0 0
  • DA
    Lasati mistoul mai astia... in curind o sa cautati asemnea masini, prin Bucuresti, si nu numai, circulatia devine din ce in ce mai grea! asemnea masini de oras, au un mare viitor! si inca ceva, cu siguranta este mult mai buna ca Dacia Logan!
    0 0
  • Buna rau...
    Daca ne gandim la motorul V8 de 5,5 litri si 480CP care il va echipa, ne-am da seama ca nu e o masina tocmai de aruncat...De altfel printre dotarile standard se numara volan dereglabil stanga-dreapta, directie asistata (de pietoni... cei care mai raman), navigare, camera pt mersul inapoi (cu jacuzi), cutie de viteze cu blocare automata, prize 380V, scaune cu dezaburire, air-bag pt ceafa, trixenon (inclusiv pentru marsalier), eleron fata... Doar cateva...
    =))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru