Primul SUV Peugeot: 4007

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 24.10.2006
4007, modelul cu care Peugeot vrea sa intre in piata SUV, este aproape de lansare. Va prezentam doua imagini care prefigureaza noul model al “Leului din Sochaux”.

Iata primele imagini – deocamdata neoficiale – ale primului SUV construit de un constructor francez: Peugeot 4007. Este vorba de unul dintre cele doua modele, alaturi de Citroen C7, care vor fi construite pe platforma lui Mitsubishi Outlander.

SUV-ul celor de la Peugeot se distinge insa printr-un calandru imens, cu lamele cromate verticale, care se prelungeste in lateral prin doua spatii inserate in bosajele rotilor frontale si care adapostesc cele doua proiectoare. Pe capota, logo-ul Peugeot se prelungeste prin doua nervuri pana la baza parbrizului, in stilul nasului masinilor de Formula 1.

Profilul nu aduce nimic spectaculos, iar spatele cu hayonul pronuntat si cu stopurile clasice Peugeot intregeste imaginea generala a masinii.

Ramane de vazut in ce masura aceste doua imagini se vor dovedi asemanatoare cu realitatea, desi ultimele fotografii spion par a anunta exact aceste forme.

Comentarii (12)

  • Flori Dante
    SUV Peugeot: 4007
    Pare o masina robusta de famile oare care va fi pretul?
    1 0
  • Peugeot
    Nu cred ca poate fi decit o masina formidabila , asa cum sunt toate Peugeot - urile !
    0 0
  • cristina
    peugeot
    inseamna ca nu aveti peugeot daca vi se pare ca aceste masini sunt formidabile. Parerea mea este ca sunt mult prea sensibile.
    0 0
  • secretara18
    bunaaaa
    e prea tare masina asta...sunt curioasa sa o vad in realitate...seamana cu Q7? parca e ceva de genul nu?
    0 1
  • LucianO
    Peugeot SUV
    Peugeot-urile sunt masini bune. Posed una de 10 ani... Totusi pt un SUV, fiindca ma intereseaza latura utilitara a masinii, as alege un constructor cu experienta in domeniul acesta. Dupa parerea mea aspectul general al masinii conteaza prea putin in comparatie cu fiabilitatea acesteia care e mult mai importanta in special fiind vorba de un SUV.
    0 0
  • YMihai
    SUV
    ..ultima moda e k fabricantul unei masini sa aiba si un model SUV. Primul pas a fost facut de francezii de la Renault cand au prezentat modelul lor. Acum a venit randul celor de la Peugeot sa isi arate musculatura.Polivalenta unei astfel de masini este incontestabila. Un exemplar din aceeasi clasa vom vedea ceva mai curand si din partea celor de la Chevrolet...
    0 0
  • f. tareee
    Arata foarte bine 4007 cum de altfel arata toate masinile Peugeot. Singura problema a lor sunt reprezentantele din Romania care nu-si fac treaba si care angajeaza incompetenti in service-uri.
    Posed un 307 are acum 90 000 km si de cand l-am luat am numai probleme.Acestea apar dupa reviziile pe care le fac la reprezentanta.
    Drept dovada am ramas in Franta in pana, masina s-a defectat la o saptamana dupa revizie, defectiune care spun francezii era de mult timp.
    0 0
  • Cristi
    Mna...
    Penibil design.
    0 0
  • peugeot
    peugeot nu este strain de tractiunea 4x4 a mai aut ceva experiente acum cativa ani cu 405 si acum am inteles ca echipeaza Partnerul doar pentru Africa
    0 0
  • peugeot
    una peste alta, ramine sa demonstreze daca mai apare vreun model de calitatea si fiabilitatea lui 306 sau 406 (cele mai bune variante ale tuturor timpurilor de la Peugeot). Mitsubishi ar trebui sa fie o garantie destul de serioasa!
    0 0
  • Adi-Constanta
    peugeot
    referitor la 4007 arata bine cu exceptia grilei din fata.
    referitor la subansamble:detin un peugeot 307sw fab. 2004 si am schimbat deja doua randuri discuri fata frana,primul rand prin service-ul de la reprezentanta,la care a lasat de dorit serviciile,al doilea rand la alt servi-ce bine inteles dupa ce a iesit din garantie,una peste alta lasa de dorit unele subansamble.
    Celor de la PEUGEOT folositi piese originale si ce ati invatat la cursuri nu cum se reparau daciile cu sarma... pacat reprezentati o firma de renume ,,PEUGEOT,,
    0 0
  • hm!
    Am si eu un 407....peste o luna ma duc la prima revizie....din cate citesc ma cam ia frica....oare sa ma duc cu ea la prima revizie si apoi sa am probleme? Sincer la mine cam scartzaie franele....deh...o folosesc mult in oras...mie imi place 4007 - SUV.....si chiar in viitor mi-e gandul la un suv....poate o sa fie 4007 sau....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru