Problema cu Ford tine de datoriile Craiovei

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 07.08.2007
Premierul roman a explicat ca discutia pretului cu Ford este legata de datoriile Automobile Craiova.

Dupa ce AVAS a anuntat ca doreste ca Ford sa mareasca oferta financiara la Craiova , premierul Calin Popescu Tariceanu a luat o pozitie in acesta chestiune.

Principala problema discutata in negocierile dintre statul roman si compania Ford pentru privatizarea Automobile Craiova este legata de datoriile uzinei, investitorul american dorind sa preia "o societate curata", fara vechile restante fata de creditori, a declarat astazi premierul Tariceanu. "In ceea ce priveste problema pieselor de schimb, aceasta face parte din regulile stabilite", a spus premierul.

AVAS se asteapta sa primeasca pana la 15 august oferta financiara imbunatatita de la grupul american Ford, singurul ofertant pentru privatizarea companiei Automobile Craiova, au declarat pentru Mediafax surse apropiate procesului.

"Comisia de privatizare a decis sa deschida prima oferta financiara abia dupa ce va primi si oferta financiara imbunatatita. tinand cont ca s-a ajuns la negocierea formei finale a contractului de privatizare, AVAS a solicitat deja oferta imbunatatita si spera sa o primeasca pana la mijlocul lunii august", au afirmat sursele citate.

Ofertele financiare vor fi deschise chiar in ziua in care va fi primita suma imbunatatita oferita de Ford.

Comentarii (2)

  • AndreiRN
    Datori
    Datoriile Craiovei sa le plateasca PRIMARUL ca doar nu au fost facute de Ford.
    Rade restul lumi de gainariile si legalizarea furtului din romania.
    0 0
  • datorii
    este normal ca cine face darori sa le plateasca,dar aceste datorii sunt facute de daewoo nu de primar.Ca prin urmare o intreprindere ca asta care a fost sustinuta de sta datorita spagi date nu i sau luat in calcul datoriile la stat ca doar dadeau spaga ca asa au inceput de la inceput.Daca are datorii si nu au bani li se ia din produse sau utilaje ca sunt ale fabrici in contul datoriilor.Sau statu vrea tot bani si gasira fraierii,sau(dati si voi ceva pe ascuns si noi statu le anulasm datoria,ca asa e la noi)la gaozari facem gainarii
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru