AVAS cere mai multi bani de la Ford

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 06.08.2007
Comisia de privatizare a companiei Automobile Craiova a cerut americanilor de la Ford o oferta financiara mai mare.

Comisia de privatizare a companiei Automobile Craiova a solicitat grupului american Ford, singurul ofertant pentru preluarea uzinei auto, sa imbunatateasca oferta financiara, iar trecerea societatii in proprietate privata va avea loc printr-o lege speciala.

Comisia de privatizare a Automobile Craiova a cerut Guvernului, la 1 august, sa aprobe un memorandum privind finalizarea tranzactiei printr-o lege speciala, si sa fie mandatata sa poarte negocieri pentru acest tip de tranzactie. "Ca urmare a mandatului primit de la Executiv, comisia de privatizare, avocatii AVAS in negocierea contractului, precum si avocatii companiei Ford, s-au intalnit vineri, 3 august, pentru a discuta principalele elemente ale tranzactiei ce vor fi cuprinse in actul normativ", transmite Mediafax.

In cadrul aceleiasi sedinte, Comisia de privatizare a solicitat ofertanţilor îmbunatatirea ofertei financiare. Pana in prezent comisia nu a deschis oferta financiara depusa de compania Ford, iar solicitarea de imbunatatire a ofertei a fost ceruta potentialului cumparator conform prevederilor legislatiei in domeniul privatizarii.

Comentarii (9)

  • fotbal
    marlanie romaneasca
    Asa maimutoilor nu va convine spaga vreti mai mult ....poate se enerveaza astia de la Ford si nu o sa mai cumpere fabrica vezi ce panarama o sa iasa ...
    0 0
  • nu
    Solicitarea de imbunatatire a ofertei a fost ceruta potentialului cumparator conform prevederilor legislatiei in domeniul privatizarii. Sa fim mai atenti !Pt. ca abia atunci incepe marlania romaneasca !
    0 0
  • idioti
    din moment ce ai un singur POTENTIAL client nu vad cum poti face asa ceva!!! eu unul nu mi-as permite. e un risc cam mare de a ramane ochii in soare. sper ca au mizat pe foamea de glorie a celorlalti pt ca industria auto este in plina dezvoltare iar fordul trage tare sa tina pasul cu volkswagen si ceilalti mari jucatori. altfel nu-mi explic...
    0 0
  • razvan
    ce tara avem ..
    Adica cei de la AVAS nici macar nu au deschis oferta (unde putea fi o suma de `jde miliarde euro) dar cer mai mult din .. nimic, ptr ca nu stiau cat ofera Ford ?! Hai sa emigram fratilor .. ca astia ne mananca de vii cu legile lor de 2 lei !
    0 0
  • daniel-mircea
    ori nu e bine ori e rau
    Daca acceptau oferta, reactiile ar fi fost din nou de dezaprobare pentru ca se vinde fabrica pe nimic. Asa ca, desi se asuma riscul de a pierde unicul competitor, poate iese ceva mai mult.
    0 0
  • valica
    asa da licitatie!!!!!!!!
    noi romanii ar trebui sa inventam o noua licitatie sa fie unul singur si sa mareasca de cate ori vrea statul roman. halal de tara
    cu legi precum cei care ne conduc
    0 0
  • AndreiRN
    Guvernul lui Peste
    Inloc sa le sarute mana celor de la Ford ca aduc munca serioasa locala si vor creea servici si .....
    Poate acesti guvernanti vor sa sprijine pe cei de la Dacia prim mijloace inositoare.
    0 0
  • adry2486
    un diamant...ford
    taranii astia de la avas nu stiu sa aprecieze prestigiul si valoarea firmei Ford.asa am refuzat si vw cand au vrut sa ia dacia si a venit renault care ne-a creat o petarda de masina..logan...bravo mai tarani de politicieni ce sunteti
    0 0
  • Marius
    Mana de lucru ieftina
    Asta suntem pt EI. forta de munca ieftina, ford preia o fabrica gata construita, personal calificat si totul invelit in legile speciale pentru EI. nu va mirati daca dupa 4-5 ani veti vedea fabrica demontata si mutata in albania sau alt paradis fiscal.
    Dolaru conduce.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru