Probleme la Nissan Altima

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 10.07.2007
Japonezii au facut un recall de peste 140 de mii de unitati la modelul Altima, din cauza problemelor aparute la filtru de aer pe motorul de 2.5 litri.

Cel mai bine vandut model Nissan in Statele Unite, Altima, a inregistrat unele probleme, motiv pentru care constructorul nipon a rechemat in service un numar 140.852 de masini.

Problema semnalata la modelul Altima este legata de filtru de aer, care nu functioneaza la parametrii normali, lucru care ar putea duce la incendii a motorului. Problema acesta a fost inregistrata doar la versiunea de motorizare in 4 cilindri de 2.5 litri.

Autoritatile americane care se ocupa de siguranta pe drumurile publice au semnat aceasta problema la doua masini, modelul Altima, a caror motor a luat foc in timpul mersului. In urma anchetei si investigatiilor s-a stabilit ca materialele din care a fost facut filtru de aer sunt inflamabile.

Operatiunea deschisa de Nissan va dura pana in luna octombrie si va viza inlocuirea tuturor filtrelor de aer cu unele noi, fabricate din materiale care nu prezinta riscuri de inflamare.

Comentarii (1)

  • atitudine responsabila
    Asta se intampla la toate companiile care se respecta.
    Pana si Dacia a inlocuit cricurile cu probleme; cu scaunele nu stiu ce s-a intamplat.
    Sa speram ca pe la noi vor continua sa invete din "afara" si sa nu mai auzim la service cand e in garantie masina : "Asa face toate"!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru