Produsele HKS sunt disponibile acum si in Romania

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 17.10.2008
Dupa 35 de ani de existenta HKS vine in Romania. Produsele companiei de tuning au acum un distribuitor oficial si in tara noastra.

Esential

35 de ani de experienta aniverseaza anul acesta compania HKS.

Colina Motors va distribui produsele HKS in Romania, anunta oficialii acestei companii. Compania HKS a fost infiintata in octombrie 1973 de catre doi tineri ingineri, cu scopul de a proiecta motoare si componente de performanta pe care marii producatori nu vroiau sau nu puteau sa le produca

Acesti ingineri erau Hiroyuki Hasegawa, un inginer de la Yamaha Motor Company si dl. Kitagawa. Impreuna au obtinut o infuzie de capital de la Sigma Automotive Comp. si au inceput sa modifice motoare pe benzina intr-un hambar de la poalele muntelui Fuji din Japonia. Punand impreuna initialele celor trei parteneri, a luat nastere numele HKS. Un an mai tarziu, Hasegawa a proiectat si a construit prima turbina aftermarket pentru vehicule cu pasageri.

In anul 1982, HKS si-a deschis un centru in Statele Unite ale Americii si a inceput treptat sa urce in clasamentul producatorilor de piese aftermarket. In timp, HKS si-a diversificat gama de produse, oferind acum atat piese aftermarket cat si motoare complete, dezvoltate pentru curse.

HKS dezvolta motoare pentru Formula 3 si chiar si pentru campionatul roman de raliuri.

Colina Motors este si distribuitor al unor marci precum: Alpinestars, AP Racing, Bilstein, Compomotive, Ferodo Racing, MAK, Maragoni, Mobil, Pirelli, OMP, Speedline, TSW, Wolfrace Wheels.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru